Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Telerik Grid Filter

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò gianestras. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος panagiotis_georgiadis στις 11-01-2011, 17:44. Υπάρχουν 1 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  11-01-2011, 14:18 62259

Telerik Grid Filter

Καλησπέρα.

Έχω ένα Telerik RadGrid το οποίο το έχουμε δέσει (DataSourceID) με ένα EntityDataSource.

Μέχρι εδώ όλα καλα.

Μια στήλη του όμως (Country) είναι δεμένη (DataSourceID) με ένα άλλο EntityDataSourceCountries έτσι ώστε να εμφανίζονται τα ονόματα των χωρών και όχι ο κωδικός κάθε χώρας πχ: 1,2,3,... (σε περίπτωση που δεν το δέναμε με το EntityDataSourceCountries )

Το πρόβλημα αρχίζει τώρα.

Όταν χρησιμοποιήσω το Filtering στη στήλη 'Χώρες' παίρνω το: LIKE arguments must be of string type.

αυτά ειναι τα property του column:

DataSourceID="edsCountries" HeaderText="Χώρα" ListTextField="Description"

ListValueField="ID" UniqueName="OriginCountryID" SortExpression="OriginCountryID"

DataField="OriginCountryID" AllowFiltering="true" DataType="System.String" FilterImageToolTip="Φίλτρο">

•  11-01-2011, 17:44 62273 σε απάντηση της 62259

Απ: Telerik Grid Filter

Από πρώτη ματιά φαίνεται ότι το DataField είναι integer (ή αριθμός) ενώ το DataType είναι string. Εκτός κι αν έχεις γράψει ξεχωριστό κώδικα για να βρίσκει το ID του συγκεκριμένου πεδίου που έχει τιμή (text) αυτή που δίνεις στο φίλτρο.
    Σ'αυτήν την περίπτωση θα ήταν χρήσιμο να στείλεις και τον κώδικα του παραδείγματος για περισσότερη ευκρίνεια. Αν και από το error που βλέπω μου φαίνεται σαν λάθος SQL statement, χωρίς να ξέρω πολλά από telerik controls.

Panagiotis Georgiadis
    HBM Netherlands B.V.
    www.twitter.com/HimWithCurls
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems