Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Exception στον IIS 7 Windows Server 2008 Standard

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò Τάσκος Γιώργος. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος Τάσκος Γιώργος στις 24-02-2011, 16:27. Υπάρχουν 1 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  24-02-2011, 13:11 63663

Exception στον IIS 7 Windows Server 2008 Standard

Έχω φάει τον τόπο να βρώ τι φταίει, στο Development PC τρέχοντας στον VS ASP.NET Development Server αλλά και στον IIS των Windows 7

όλα δουλέυουν ρολόϊ. Όταν βάζω το Web Application σε Windows Server 2008 Standard IIS εμφανίζεται αυτό το exception, το οποίο κάτι

λέει τι δεν πάει καλά αλλά δεν μπορώ να προσδιορίσω τι του λείπει. Μέχρι και dependency track έκανα στα Assemblies αλλά το μόνο που βρήκα είναι

το mscorlib version 1 που αναφέρεται σε κάποια DevExpress assemblies, δεν νομίζω ότι έχει σχέση αφού το ίδιο συμβαίνει και στο development pc.

Το σίγουρο είναι ότι το error εμφανίζεται όταν μπαίνεις σε Web Form η οποία περιέχει EntityDataSource.

Έχει κανείς καμμιά ιδέα!

Unable to load one or more of the requested types. Retrieve the LoaderExceptions property for more information. 

mscorlib 

System.Type[] GetTypes(System.Reflection.RuntimeModule) 

at
    System.Reflection.RuntimeModule.GetTypes(RuntimeModule module) 
       at
    System.Reflection.RuntimeModule.GetTypes() 
       at
    System.Reflection.Assembly.GetTypes() 
       at
    System.Data.Metadata.Edm.ObjectItemConventionAssemblyLoader.LoadTypesFromAssembly() 
       at
    System.Data.Metadata.Edm.ObjectItemAssemblyLoader.Load() 
       at
    System.Data.Metadata.Edm.AssemblyCache.LoadAssembly(Assembly assembly, Boolean loadReferencedAssemblies, ObjectItemLoadingSessionData loadingData) 
       at
    System.Data.Metadata.Edm.AssemblyCache.LoadAssembly(Assembly assembly, Boolean loadReferencedAssemblies, KnownAssembliesSet knownAssemblies, EdmItemCollection edmItemCollection, Action`1 logLoadMessage, Object& loaderCookie, Dictionary`2& typesInLoading, List`1& errors) 
       at
    System.Data.Metadata.Edm.ObjectItemCollection.LoadAssemblyFromCache(ObjectItemCollection objectItemCollection, Assembly assembly, Boolean loadReferencedAssemblies, EdmItemCollection edmItemCollection, Action`1 logLoadMessage) 
       at
    System.Data.Metadata.Edm.ObjectItemCollection.ExplicitLoadFromAssembly(Assembly assembly, EdmItemCollection edmItemCollection, Action`1 logLoadMessage) 
       at
    System.Data.Metadata.Edm.MetadataWorkspace.ExplicitLoadFromAssembly(Assembly assembly, ObjectItemCollection collection, Action`1 logLoadMessage) 
       at
    System.Data.Metadata.Edm.MetadataWorkspace.LoadFromAssembly(Assembly assembly, Action`1 logLoadMessage) 
       at
    System.Web.UI.WebControls.EntityDataSourceView.ConstructContext() 
       at
    System.Web.UI.WebControls.EntityDataSourceView.ExecuteSelect(DataSourceSelectArguments arguments) 
       at
    System.Web.UI.DataSourceView.Select(DataSourceSelectArguments arguments, DataSourceViewSelectCallback callback) 

•  24-02-2011, 16:27 63677 σε απάντηση της 63663

Απ: Exception στον IIS 7 Windows Server 2008 Standard

Το πρόβλημα λύθηκε, assemblies της DevExpress έπρεπε να γίνουν reference κι ας μην χρησιμοποιούνται πουθενά. Προφανώς τα σηκώνουν με Reflection υποθέτω.

Κι αυτό χαλούσε το EntityDataSource.....εντελώς ότι να ναι όμως.

Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems