Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Πρόβλημα WebResource.axd handler

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò amavidis. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος Παναγιώτης Καναβός στις 20-12-2011, 21:47. Υπάρχουν 3 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  20-12-2011, 01:20 68660

Πρόβλημα WebResource.axd handler

Το πρόβλημά μου είναι ότι όταν ανεβάζω το site μου σε hosting IIS7.5 παρουσιάζει το σφάλμα:

System.InvalidOperationException: The WebResource.axd handler must be registered in the configuration to process this request.

Εχω βρει αρκετά Post στο ιντερνετ αλλά όχι κάποια σίγουρη λύση.

Επίσης, το site είναι στημένο σε 3.5 αλλά στον σερβερ δεν υπάρχει αυτή η επιλογή...αντίθετα υπάρχει το 4.

Μπορεί κάποιος να βοηθήσει;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων....

•  20-12-2011, 19:39 68678 σε απάντηση της 68660

Απ: Πρόβλημα WebResource.axd handler

Από όσο ξέρω δεν μπορείς να τρέξεις σε περιβάλλον asp.net 4.0 κάποιο web application το οποίο έχει γίνει build σε 3.5. Οπότε λογικό να παίρνεις error.

Ο server σου έχει την επιλογή asp.net 2.0; Ίσως αυτή η επιλογή να είναι το 3.5 που θέλεις.

Τάσος Καραγιάννης

Baby debugging steps...
  •  20-12-2011, 21:31 68680 σε απάντηση της 68678

Χρειάζομαι το 3.5 ή 4. Επίσης, μάλλον έχει να κάνει με τη συμβατότητα του IIS 7 σε κλήσεις με βιβλιοθήκες του 2. Τι να πω .. το ψάχνω ...

•  20-12-2011, 21:47 68681 σε απάντηση της 68680

To 3.5 ΕΙΝΑΙ  2.0 με επιπλέον libaries. To 4.0 είναι άλλο runtime και τα παλαιότερα binaries δεν μπορούν να τρέξουν πάνω από το νέο runtime. Στον IIS όλες οι εκδόσεις από 2.0 έως 3.5 εμφανίζονται ως 2.0 στις ρυθμίσεις των application pools, γιατί πρόκειται για το ίδιο runtime. Μπορεί και ο hoster σου να το εμφανίζει με τον ίδιο τρόπο: 4.0 για το καινούριο runtime, 2.0 για το παλιό.

Από την άλλη, γιατί δεν κάνεις απλά compile σε 4.0?

Παναγιώτης Καναβός, Freelancer
    Twitter: http://www.twitter.com/pkanavos
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems