Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

 

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Αντιδράσεις για τον αγώνα Ελλάδα - Τσεχία στην Teched?

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò Παναγιώτης Καναβός. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος patrick στις 05-07-2004, 18:38. Υπάρχουν 1 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
 •  04-07-2004, 20:30 70

  Αντιδράσεις για τον αγώνα Ελλάδα - Τσεχία στην Teched?

  Επιθυμώ διακαώς να μάθω πως αντέδρασε ο κόσμος την Παρασκευή στην Teched όταν η Ελλάδα νίκησε την Τσεχία. Παρακαλούνται θερμώς όσοι συμμετείχαν να μας μεταδώσουν το κλίμα.
  Παναγιώτης Καναβός, Freelancer
  Twitter: http://www.twitter.com/pkanavos
 •  05-07-2004, 18:38 73 σε απάντηση της 70

  Re: Αντιδράσεις για τον αγώνα Ελλάδα - Τσεχία στην Teched?

  Κάθε χρόνο στην TechEd γίνεται ένα party.  Φέτος, αυτό συνέπεσε με τον αγώνα, οπότε όπως είναι λογικό, είχαν κανονίσει να τον δούμε.  Οι άνθρωποι όμως το πήγαν πολύ πιο μακριά!  Είχαν στήσει ένα χώρο σαν γήπεδο, με αγωνιστικό χώρο στο κέντρο, κερκίδες και μία τεράστια οθόνη (στην οποία προβάλλανε δύο projectors ταυτόχρονα την ίδια εικόνα, φαντάζομαι για μεγαλύτερη φωτεινότητα).  Με το που μπαίναμε, μας λέγανε ότι πρέπει να αποφασίσουμε αν θα υποστηρίξουμε Ελλάδα ή Τσεχία και πηγαίναμε στην ανάλογη κερκίδα.  Εκεί είχαν τυπώσει σημαιάκια για την κάθε χώρα, κλπ.

  Κατά τη διάρκεια του αγώνα γινόταν χαμός από φωνές, συνθήματα κλπ, αλλά όλα τα λεφτά ήταν στο γκολ!  Κυριολεκτικά, νομίζαμε ότι ήμασταν μέσα στο γήπεδο!  Πανικός από φωνές, φώτα μπλε και άσπρα να φωτίζουν παντού, και ένας χαμός από μπλε και άσπρα χαρτάκια γέμισε όλο το χώρο που βρισκόμασταν (και μιλάμε για τεράστιο χώρο).  Ήταν πραγματικά φοβερό!

  Όσες φωτογραφίες κατάφερα να βγάλω (διότι και εγώ φώναζα και χοροπήδαγα μαζί με όλους τους άλλους) τις έχω βάλει εδώ.

  Μετά δεχόμασταν συγχαρητήρια από πολύ κόσμο (ακόμα και από Πορτογάλους, οι οποίοι έδειξαν και εχτές πόσο φοβεροί φίλαθλοι είναι), και την επόμενη μέρα εγώ είδα αρκετούς (μη Έλληνες) να κρατάνε ακόμα το σημαιάκι της Ελλάδας!!!

  Patrick


  Patrick
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems