Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

 

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Δημιουργία Εταιρείας Software Development

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò pantelis87. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος George Parissis στις 12-10-2012, 13:10. Υπάρχουν 3 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
 •  02-10-2012, 18:03 71339

  Δημιουργία Εταιρείας Software Development

  Καλησπέρα σας ,

  Θα ήθελα να σας ρωτήσω εαν η ίδρυση μια εταιρείας software develοpment, για την δημιουργία προγραμματων μικρών και μεσάιων επιχειρήσεων  έχει δυνατότητες να πετύχει αυτη την στιγμή στην Ελλάδα? 
  Θα ηθελα να επισημάνω οτι μιλάω για windows application development.

  Ευχαριστώ.
 •  02-10-2012, 23:34 71341 σε απάντηση της 71339

  Απ: Δημιουργία Εταιρείας Software Development

  Θα σου απαντήσω με ένα σκέτο όχι. Το περιβάλλον είναι εχθρικό για αυτού του είδους την πρωτοβουλία στην χώρα μας. Ναι εντάξει, μπορεί να σου πέσει η περίπτωση, αλλά δεν αναφέρεσαι σε αυτό. Αυτή την περίοδο η κατάσταση που επικρατεί δεν προσφέρει μία σχετική επιχειρηματική ασφάλεια με δυνατότητες ανάπτυξεις σε μία εταιρεία. Πιο πολύ όλοι μας κοιτάμε το μέλλον με φόβο και αγωνία.

  Αυτά ήταν τα κακά νέα.

  Τα καλά. Προσπάθησε να εκμεταλλευτείς τις δυνατότητες που σου δίνει το Internet να απευθύνεσαι σε μεγαλύτερο αγοραστικό κοινό. Εκεί ίσως καταφέρεις κάτι, σίγουρα όμως έχεις πιο πολλές ελπίδες από ότι εδώ.

 •  10-10-2012, 22:12 71391 σε απάντηση της 71339

  Απ: Δημιουργία Εταιρείας Software Development

  Κανείς δεν μπορεί να πεί  ναι  ή όχι στο όραμα του άλλου, ούτε καν εσύ, θα έπρεπε να εξαρτάς το όραμα σου, από τις γνώμες τρίτων. Μπορεί να έχεις την καλύτερη ιδέα του κόσμου, που οι άλλοι αδυνατούν να καταλάβουν. Επίσης ακόμα και μέσα στην κρίση, ένα ποιοτικό προϊόν θα πουλήσει.  (Χάνουμε 25% του ΑΕΠ από το 2008, το άλλο 75% όμως παραμένει, η πίττα υπάρχει απλά ειναι μικρότερη)

  Βεβαίως είναι αλήθεια ότι  είναι  αποπροσανατολιστικό  να φτιάχνεις λύσεις μόνο για την Ελληνική αγορά. Ανοιξε τους οριζοντές σου. Δώσε βάση στις τεχνολογικές εξελίξεις, ιδίως το Cloud. 

  Επίσης το μοντέλο των παλιών ψιλικατζίδικων λογισμικού, που ζουν από το support προγραμμάτων του ελληνικού φορολογικού αχταρμά, έχει σβήσει τελειωτικά.


  Stefan
 •  12-10-2012, 13:10 71403 σε απάντηση της 71391

  Απ: Δημιουργία Εταιρείας Software Development

  Μα δεν του λέω τι να κάνει Στέφανε. Την γνώμη μου του λέω. Αν δεν είναι κάτι που θα ήθελε να ακούσει τότε δεν φταίω εγώ. Αν πιστεύει σε αυτό και το έχει όραμα ζωής ας το προσπαθήσει και εύχομαι να του βγει.
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems