Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Bulid Error

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò axaros. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος rousso στις 28-11-2005, 15:56. Υπάρχουν 8 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  28-11-2005, 12:44 7370

Bulid Error

Γεια χαρα σε όλους !!!
    Το εξής bulid error σας λέει κάτι ;

vbc : error BC31019: Unable to write to output file 'C:\dotNetProjects\DayClosure\obj\Debug\DayClosure.dll': Δεν ήταν δυνατή η προσπέλαση του αρχείου από τη διαδικασία, επειδή χρησιμοποιείται ήδη από κάποια άλλη διαδικασία.

Πάνος Αβραμίδης
  •  28-11-2005, 12:49 7371 σε απάντηση της 7370

Απ: Bulid Error

Μηπως εχεις ανοικτο το .exe που χρησιμοποιει το συγκεκριμενο .dll (οποτε και δεν μπορει να το κανει overwrite) ??
    Software Engineer, specializes in Microsoft .net/C#, COM, Sql Server and now Python.
  •  28-11-2005, 12:55 7373 σε απάντηση της 7371

Γεια σου objectref !!
    Το συγκεκριμένο dll είναι referenced στο exe από το οποίο και καλείται...
    Τι πατάτα έχω κάνει ;
    Πάνος Αβραμίδης
  •  28-11-2005, 13:06 7375 σε απάντηση της 7373

Crying [:'(] Απ: Bulid Error

axaros wrote:
    Γεια σου objectref !!
    Το συγκεκριμένο dll είναι referenced στο exe από το οποίο και καλείται...
    Τι πατάτα έχω κάνει ;

Μάλλον τίποτα... Μερικές φορές το VS τρώει φλασιά και κρατά ανοιχτό handle στο dll σου, οπότε η μόνη λύση είναι να το κλείσεις και να το ξανανοίξεις.

Νατάσα Μανουσοπούλου
  •  28-11-2005, 13:10 7376 σε απάντηση της 7375

Και να διαγράψεις τα πάντα από το συγκεκριμένο directory ...
    Μπορεί να σχετίζεται με το Copy Local property του συγκεκριμένου referenced project ;
    (Το έχω True)

Πάνος Αβραμίδης
  •  28-11-2005, 13:15 7377 σε απάντηση της 7376

Αν έχεις το Process Explorer της Sysinternals μπορείς να εντοπίσεις το handle του αρχείου και να το κλείσεις. Το Process Explorer εμφανίζει όλα τα handles που έχει ανοίξει κάθε process και έχει και αναζήτηση για handles. Και είναι και τσάμπα.
    Παναγιώτης Καναβός, Freelancer
    Twitter: http://www.twitter.com/pkanavos
  •  28-11-2005, 13:20 7378 σε απάντηση της 7371

Το συγκεκριμενο build error το εχω δει κι εγω καποιες φορες που ειμαι αφηρημενος και ενω εχω το .exe και τρεχει (οχι μεσα απο το vs) ζηταω απο το vs να κανει compile...Αυτο δεν μπορει να γραψει στο bin\debug (η bin\release) οποτε και διαμαρτυρεται φυσιολογικα.

Αυτος ειναι ο λογος που το βλεπεις αυτο αρα κατι κανει reference το .dll την ωρα που κανεις compile...(να μην πω το κουφο που μου εχει τυχει κι εμενα, να υπαρχει δηλ. ενα instance του application στην μνημη γιατι προφανως δεν ειχε κλεισει "σωστα" οποτε ειχα ριξει αρκετα Γαλλικα μεχρι ν'ανοιξω τον task manager και να το δω...)
    Software Engineer, specializes in Microsoft .net/C#, COM, Sql Server and now Python.
  •  28-11-2005, 13:22 7379 σε απάντηση της 7377

Ρίξε ένα link Πάνο αν έχεις την καλωσύνη για να μην ψάχνω ...

Πάνος Αβραμίδης
  •  28-11-2005, 15:56 7389 σε απάντηση της 7379

Αν έχεις vs.net 2005 για δοκίμασε το "clean solution" με right click πάνω στο solution....

Αν φτιάχνεις windows app τότε σίγουρα έχεις ανοικτό το .exe. Το θέμα είναι το "πρόβλημα" αυτό παρουσιάζεται καμιά φορά όταν φτιάχνεις web apps. Π.χ. μπορεί να ανοίξεις δύο solutions που περιέχουν το ίδιο dll και να τα κάνεις compile και τα δύο...

Στο VS.NET 2003 σε αυτή την περίπτωση μόνο με restart του vs.net το ξεπερνούσα....

rousso
    rousso
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems