Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

 

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Κατάλληλο eshop

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò periklis83. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος akakos στις 18-12-2015, 02:23. Υπάρχουν 2 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
 •  12-07-2015, 15:54 77125

  Κατάλληλο eshop

  Καλησπέρα στη κοινότητα, έχω υπό συντήρηση ένα eshop σε απλή asp

  αποφασίσαμε να μεταφέρουμε το eshop σε νέα πλατφόρμα, οι λύσεις είναι είτε σύστημα σε php είτε σε aspx

   το eshop έχει πολύ custom κώδικα, όπως π.χ. 2 μονάδες μέτρησης του προϊόντος : ποσότητα και φιάλη, διαφορετική τιμολόγηση προϊόντος ανάλογα με τη διαβάθμιση του χρήστη κλπ

   ξέρω ότι τα eshop σε php όπως cs cart κλπ είναι δύσκολα στη τροποποίηση, οπότε κοιτάω και τη λύση του nopcommerce, το χρησιμοποιεί κάποιος άλλος χρήστης? θέλω να δω αν υπάρχουν modules πληρωμής με τράπεζα καθώς και να δω αν μπορώ να πειράξω το κώδικα κατά πολύ.

  γνώσεις c# υπάρχουν

  ευχαριστώ εκ των προτέρων

 •  18-12-2015, 01:41 77522 σε απάντηση της 77125

  Απ: Κατάλληλο eshop

  Το Nop είναι πολύ καλή πλατφόρμα. Mvc οπότε το front end το πειράζεις εύκολα. Περιορισμένες cms δυνατότητες. Υποσύστημα τιμολογίων δεν υπάρχει, άλλωστε για e-commerce μιλάμε. Η παραγγελία μπορεί να τυπωθεί και να γράφει τιμολόγιο, αλλά μέχρι εκεί. Υπάρχει εμπορικό plugin για τη σχεδίαση του τιμολογίου. Υπάρχει η δυνατότητα πολλαπλών τιμοκαταλόγων. Μονάδες μέτρησης δεν θυμάμαι, θα το τσεκάρω. Σχετικά ακριβά themes και plugins. Υπάρχουν plugins για paypal και ξένες τράπεζες. Για Ελληνική τράπεζα αν θέλεις στείλε μου pm να σου στείλω τα στοιχεία κάποιου που έφτιαξε το δικό μου.
 •  18-12-2015, 02:23 77524 σε απάντηση της 77522

  Απ: Κατάλληλο eshop

  Δεν υπάρχουν πολλαπλές μονάδες μέτρησης. Υπάρχουν απεριόριστες διαστάσεις που μπορείς να κάνεις μονάδα μέτρησης. Μια διάσταση με όνομα μονάδα μέτρησης και τιμές για παράδειγμα, τεμάχιο, κούτα, παλέτα, με διαφορετικές τιμές. Αν χρησιμοποιήσεις όμως την αποθήκη, όταν πουλήσεις μια κούτα θα φύγει μια κούτα κι όχι τα περιεχόμενα της κούτας. Βέβαια όπως είπαμε και πριν για ecommerce μιλάμε κι όχι για erp.

Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems