Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
» Σχετικοί Σύνδεσμοι
» 21ο dotNETZone.gr Community Event - LINQ to SQL/Data Entity Framework - Ποιο είναι για κατάλληλο για μένα

Αν και οι περισσότεροι από τους προγραμματιστές που αναπτύσσουν εφαρμογές με τις τεχνολογίες της Microsoft, έχουν ήδη στραμμένα τα μάτια τους στην PDC2008 όπου και αναμένεται η Microsoft να κάνει αναγγελίες σχετικές με την επόμενη έκδοση των Windows, την Windows Live πλατφόρμα, αλλά και τις τεχνολογίες με το κωδικό όνομα «Oslo», εμείς στην Ελλάδα θα πραγματοποιήσουμε το 21ο dotNETZone Community Event την Πέμπτη, 30 Οκτωβρίου στις 7.15μμ, στις εγκαταστάσεις της Microsoft Hellas (Κηφισίας 221, Μαρούσι Μετάβαση στο DriveMe.gr). Την παρουσίαση θα κάνει ο Παναγιώτης Καναβός (pkanavos), με την συμμετοχή του Γιώργου Καπνιά (gcapnias) με θέμα «LINQ to SQL/Data Entity Framework - Ποιο είναι για κατάλληλο για μένα»

Έχοντας στο μυαλό μας, ότι από λίγο ως πολύ, αυτά που διαχειριζόμαστε με τις εφαρμογές μας είναι δεδομένα, θα προσπαθήσουμε να παρουσιάσουμε, συγκρίνουμε, και συζητήσουμε τα δύο αυτά καινούργια υποσυστήματα δεδομένων που έχουν ενσωματωθεί στο .NET Framework από την έκδοση v3.5. Η παρουσίασή μας θα απευθύνεται σε αυτούς που θέλουν να έχουν μια πρώτη επαφή με τα δύο frameworks, στην συνέχεια θα εμβαθύνει παρουσιάζοντας τα «προτερήματα» και τα «μειονεκτήματα» κάθε framework, και θα κλείσει με ανοιχτή συζήτηση που θα προσπαθήσει να καλύψει απορίες και ερωτήσεις του κοινού.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το 22ο dotNETZone Community Event θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 18 Νοεμβρίου και η θεματολογία του θα είναι σχετική με τα Dynamic Data Websites και Data Services, επίσης υποσυστήματα δεδομένων που ενσωματώθηκαν στο .NET Framework στην έκδοση v3.5.

FAQ

 • Χρειάζεται προεγγραφή;
  Όχι
 • Πόσο κοστίζει;
  Είναι δωρεάν
 • Χρειάζεται να είμαι μέλος του dotNETZone.gr;
  Όχι, αλλά προτείνεται!
 • Πόση ώρα διαρκεί;
  Περίπου δυο ώρες ενώ στη συνέχεια ακολουθεί και μπύρα σε κοντινή μπυραρία...
 • Πως μπορώ να μαθαίνω για τα events του dotNETZone.gr;
  Στην προσπάθειά μας να ενημερώνουμε το δυνατόν ευκολότερα για να events του dotNETZone.gr δημοσιεύουμε τα events μας στην πρώτη σελίδα του site μας. Παράλληλα δημοσιεύονται σε ελληνικά social bookmarking sites, το site του INETA Hellas και στο Facebook group του dotNETZone.gr.

Έχουν δημοσιευτεί Σάββατο, 25 Οκτωβρίου 2008 11:36 πμ από το μέλος George J. Capnias

Δημοσίευση στην κατηγορία: , , , ,

Σχόλια:

Χωρίς Σχόλια
Έχει απενεργοποιηθεί η προσθήκη σχολίων από ανώνυμα μέλη
 
 
 
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems