Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
Teched 2007, Barcelona - Day 3

Exciting ξημέρωμα σήμερα με ASP .Net asynchronous programming! Παροuσίαση μεθόδων

- Registering multiple asynchronous tasks

- Parallel execution of tasks

Εξαιρετικά ενδιαφέροντα θέματα ειδικά όταν πρόκειται για scalable applications και εξοικονόμηση threads! H ίδια τεχνική παρουσιάστηκε για Http modules, Http handlers και Web Services.

Ακολούθως παρακολούθησα ένα από τα πιο ενδιαφέροντα sessions της Teched (για μένα πάντοτε!).To How to create robust and maintainable applications with VS2008. Παρουσιάστηκαν όλα τα καλούδια που παρέχει το VS2008 για να σε βοηθήσουν να γράψεις καλύτερο κώδικα όπως:

-code analysis

-code metrics

-Profiling

-Unit Testing

‘Ενα ενδιαφέρον σημείο της υπόθεσης είναι ότι πλέον τα Test projects συμπεριλαμβάνονται στο VS2008 professional edition μαζί με integrated unit testing.

Το επομενο session δεν μου κίνησε το ενδιαφέρον ιδιαίτερα όποταν μπορώ να το χαρακτηρίσω κακή επίλογή. Είχε να κάνει με Software + Services και blueprints. Όχι πως ήταν και άσχημο αλλά ξεφεύγει από τον κύκλο των ενδιαφερόνων μου.

Ακολούθησε o Stephen Forte με Top Ten ASP .Net Scaling tips. Το μόνο καινούργιο που άκουσα εδώ είναι να μήν χρησιμοποιείτε LINQ για scalable εφαρμογές! Ενδιαφέρουσα άποψη και με λογικό υπόβαθρο.

Τέλος με κάποια advanced θέματα ASP .Net όπως Async Callbacks, Custom Expression Builders, Encrypted Configuration Sections κα.

Share
Posted: Δευτέρα, 12 Νοεμβρίου 2007 12:55 μμ από το μέλος Pak
Δημοσίευση στην κατηγορία:
Ποιά είναι η άποψή σας για την παραπάνω δημοσίευση;

(απαιτούμενο)

(απαιτούμενο)

(προαιρετικό)

(απαιτούμενο)
ÅéóÜãåôå ôïí êùäéêü:
CAPTCHA Image

Ενημέρωση για Σχόλια

Αν θα θέλατε να λαμβάνετε ένα e-mail όταν γίνονται ανανεώσεις στο περιεχόμενο αυτής της δημοσίευσης, παρακαλούμε γίνετε συνδρομητής εδώ

Παραμείνετε ενήμεροι στα τελευταία σχόλια με την χρήση του αγαπημένου σας RSS Aggregator και συνδρομή στη Τροφοδοσία RSS με σχόλια