Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

 

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Αναζητούμε συντάκτες για να ενισχύσουμε τις υπηρεσίες ενημέρωσής μας

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò cap. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος cap στις 30-08-2006, 22:52. Υπάρχουν 0 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  30-08-2006, 22:52 16149

    Star [*] Αναζητούμε συντάκτες για να ενισχύσουμε τις υπηρεσίες ενημέρωσής μας

    Εκτός από developer community, αποσκοπούμε στο να κάνουμε το dotNETZone.gr μια ισχυρή πηγή ενημέρωσης για τεχνολογικά νέα, σχετικά με τις τεχνολογίες .NET αλλά και γενικότερα. Ως σήμερα, ο στόχος μας αυτός εκπληρωνόταν μόνο σημειακά, χάρη στις φιλότιμες προσπάθειες του Γιώργου Καπνιά (gcapnias) ο οποίος είχε αναλάβει όλο το βάρος του εντοπισμού, της μετάφρασης και της δημοσίευσης ειδήσεων που έκρινε οτι ήταν ενδιαφέροντες. Αρκετά άλλα μέλη συνεισέφεραν στην προσπάθεια αυτή κατά καιρούς, αλλά χωρίς να υπάρχει ο χαρακτήρας του "μόνιμου".

    Προκειμένου να επιτύχουμε το στόχο μας λοιπον, ξεκινάμε να διαμορφώσουμε μια μόνιμη συντακτική ομάδα η οποία θα ασχολείται με το ειδησεογραφικό κομμάτι του dotNETZone.gr. Η ομάδα αυτή, η οποία θα θέλαμε να είναι επώνυμη και να διακρίνεται από σταθερότητα και δέσμευση ως προς την παροχή ενημέρωσης, θα ασχολείται με τον εντοπισμό ειδήσεων που ένδέχεται να ενδιαφέρουν τους .NET developers και τη μετάφρασή τους στα Ελληνικά (τουλάχιστον ως προς το εισαγωγικό τους κομμάτι).

    Θα οριστεί επίσης ένα ή περισσότερα άτομα που θα έχουν το ρόλο του "αρχισυντάκτη". Ο αρχισυντάκτης θα λαμβάνει αρχικά τους υποψήφιους τίτλους ειδήσεων από τα μέλη της συντακτικής ομάδας, θα αποφασίζει ποιά είναι σκόπιμο να δημοσιευτούν, και θα αναθέτει πίσω εργασία στα μέλη της συντακτικής ομάδας τα οποία θα μεταφράζουν και θα διαμορφώνουν τα άρθρα έτοιμα για παρουσίαση. Ο αρχισυντάκτης θα λαμβάνει τα τελικά άρθρα και θα τα δημοσιεύει, φυσικά χωρίς να παραλείπεται το όνομα του αρχικού συντάκτη.

    Για την εργασία αυτή ζητούμε εθελοντές. Νά έχετε στο μυαλό σας γενικά οτι θα πρέπει να ασχολείστε με 1-2 άρθρα την εβδομάδα (εύρεση - μεταφραση - συνταξη), και η συμμετοχή σας στη συντακτική ομάδα θα έχει μόνιμο χαρακτήρα οπότε παρόμοια θα είναι και η δέσμευσή σας.

    Η ομάδα αυτή θα υλοποιηθεί αν βρεθούν πάνω από 10 εθελοντές. Ο μεγάλος αριθμός αποσκοπεί στο να εξασφαλίσουμε μια διαρκή ροή ειδήσεων η οποία δεν θα φθίνει λογω διαθεσιμότητας μιας ολιγομελούς ομάδας. Η ίδια συντακτική ομάδα θα μπορέσει, ενδεχομένως, να ασχοληθεί και με το newsletter του dotNETZone.gr το οποίο υποφέρει από τις ίδιες "ασθένειες" όπως και οι ειδήσεις. (Ελλειψη χρόνου, λίγοι άνθρωποι που ασχολούνται).

    Αν ενδιαφέρεστε για μια θέση στην ομάδα αυτή, δηλώστε το ενδιαφέρον σας με προσωπικό μήνυμα (pm) προς gcapnias.


    Σωτήρης Φιλιππίδης

    DotSee Web Services

    View Sotiris Filippidis's profile on LinkedIn

    DotNetNuke them!
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems