Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

MS Certs & Partners

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò cap. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος cap στις 19-04-2005, 12:31. Υπάρχουν 5 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  13-04-2005, 16:27 1606

MS Certs & Partners

Μια και υποσχέθηκα και επόμενο post, ορίστε:

Ηθελα να ρωτήσω (αν και ήδη έλαβα μερικές πληροφορίες, αλλά νομίζω οτι θα είναι χρήσιμο και στα υπόλοιπα μέλη), ποιά είναι επακριβώς τα ωφέλη μιας εταιρίας σχετικα με το να απασχολεί στο δυναμικό της Microsoft Certified κόσμο.

Συγκεκριμένα, αυτό που ξέρω μέχρι τώρα έιναι οτι με 2 MCPs (οχι τίτλους, 2 ατομα που έχουν περάσει τουλάχιστον 1 exam ο καθένας) η εταιρία γίνεται partner. Αυτό συνεπάγεται κάποιες εκπτώσεις σε λογισμικό (επιβεβαιώστε / διαψεύστε εδώ αν γνωρίζετε).

Θα ήθελα να γνωρίζω περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα επιπεδα των partnerships (π.χ. τι απαιτείται για να γίνει μια εταιρία gold partner) και αν σε ολα τα επίπεδα αρκεί η απασχόληση certified δυναμικού ή απαιτείται η κάλυψη και άλλων απαιτήσεων.

Επίσης θα ήθελα να γνωρίζω τι ωφέλη έχει η εταιρία από το partnership σε αγορές προϊόντων κλπ.

Σωτήρης Φιλιππίδης

DotSee Web Services

View Sotiris Filippidis's profile on LinkedIn

DotNetNuke them!
  •  16-04-2005, 19:57 1634 σε απάντηση της 1606

Re: MS Certs & Partners

Σωτήρη,

Εάν μιλάμε για Certified Partner (το πρώτο επίπεδο είναι το Registered Memeber), χρειάζεσαι πόντους (δες το http://members.microsoft.com/partner/pointscalculator/default.aspx για υπολογισμό). Δεν είμαι βέβαιος εάν πολλαπλά certifications ενός ατόμου αθροίζονται.

Εδώ https://partner.microsoft.com/global/program/levels/levelsoverview/ θα βρείς όλες τις απαραίτητες πληροφορίες.

Άρης Γουναράς

Aris
  •  16-04-2005, 21:21 1635 σε απάντηση της 1606

Χμμμ... Κάποιος βαριέται να κοιτάξει το site της Microsoft μου φαίνεται... Smile

Μιας και χρειάζεται να γραφτούν πολλά για τις προϋποθέσεις, τα benefits, κλπ, κλπ, αν δεν σου κάνει κόπο ρίξε μια ματιά εδώ: http://www.microsoft.com/hellas/partner/default.asp

Vir prudens non contra ventum mingit
  •  19-04-2005, 11:35 1652 σε απάντηση της 1635

Χμ, εχεις δίκιο, βαριόμουν Smile

Αλλα και πάλι, είδα το εξής: Για την απόκτηση του Partner τίτλου από ο,τι κατάλαβα δεν είναι απαραίτητο μια εταιρία να έχει MCPs (ετσι τουλάχιστον υποτίθεται οτι εξάγεται το συμπέρασμα από τον points calculator). Που τα έχω μπερδέψει;;;;

Σωτήρης Φιλιππίδης

DotSee Web Services

DotNetNuke them!
  •  19-04-2005, 12:20 1653 σε απάντηση της 1652

Όχι δε μου φαίνεται να ισχύει κάτι τέτοιο... Το σύστημα των πόντων είναι επιπρόσθετο των υπόλοιπων requirements. Εδώ κοίταξες;

Vir prudens non contra ventum mingit
  •  19-04-2005, 12:31 1654 σε απάντηση της 1653

Οχι, δεν το είχα εντοπίσει αυτό. Αρκετά κατατοπιστικότερο. Ευχαριστώ!

Σωτήρης Φιλιππίδης

DotSee Web Services

DotNetNuke them!
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems