Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Δημιουργια Project se ASP.NET

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò kallileo. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος KelMan στις 19-03-2007, 16:17. Υπάρχουν 22 απαντήσεις.
Σελίδα 2 από 2 (23 εγγραφές)   < 1 2
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  07-12-2006, 10:39 21803 σε απάντηση της 20819

Απ: Δημιουργια Project se ASP.NET

Δηλαδη ποια ειναι η διαφορα του Cassini με τον IIS?????

Και ποιον πρεπει να χρησιμοποιησω?

Και ξαναλεω ο opc server οπωσδηποτε στον τοπικο υπολογιστη. Η βαση μπορει να ειναι στον τοπικο αλλα αν μεσω του odbc driver μπορει να βρισκεται σε απομακρυσμενο καλως. Εγω ομως την προτιμω και αυτην να βρισκεται στον τοπικο. Τωρα η web σελιδα θα φτιαχτει να τρεχει και αυτην στον ιδιο τοπικο υπολογιστη για την ωρα. Ισως να μην μου και καθολου να σηκωσω την σελιδα σε server....αλλα απλα να λειτουργει σαν interface για τον ελεγχο του opc server.
  •  07-12-2006, 10:49 21805 σε απάντηση της 21803

Αν θυμάμαι καλά ο cassini μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο locally
    Simple Photography
  •  08-12-2006, 01:28 21863 σε απάντηση της 21805

Oops ... έχεις δίκιο Δημήτρη. Μάλλον κακώς τον θεώρησα μετεξέλιξη του παλιού Personal Web Server :-?
    Angel
    O:]
  •  08-12-2006, 14:05 21892 σε απάντηση της 20819

Μια ερωτηση ακομα:

Για να χρησιμοποιησω το ADO για ανταλλαγη δεδομενων με την βαση πρεπει οπωσδηποτε το η web page να τρεχει σε IIS ή μπορει και με τον cassini???

Γιατι απο οτι καταλαβα το ADO εγκαθισταται μαζι με το IIS.

Εκτος απο ADO μπορω να χρησιμοποιήσω και εντολες της SQL σαν εναλλακτικο τροπο προσβασης. Ετσι????
  •  08-12-2006, 14:40 21894 σε απάντηση της 21892

kallileo wrote:
    Για να χρησιμοποιησω το ADO για ανταλλαγη δεδομενων με την βαση πρεπει οπωσδηποτε το η web page να τρεχει σε IIS ή μπορει και με τον cassini???

Δεν ξέρω να σου πω, λογικά θα μπορείς και με cassini αλλά γιατί να μην χρησιμοποιήσεις τον IIS???

kallileo wrote:
    Γιατι απο οτι καταλαβα το ADO εγκαθισταται μαζι με το IIS.

το ado είναι τμήμα του .net framework και εγκαθίσταται μαζί με αυτό.

kallileo wrote:
    Εκτος απο ADO μπορω να χρησιμοποιήσω και εντολες της SQL σαν εναλλακτικο τροπο προσβασης. Ετσι????

όχι, μπορείς να δίνεις τα queries μέσα στη σελίδα αλλά το ado θα χρησιμοποιήσεις από κάτω

•  08-12-2006, 17:08 21906 σε απάντηση της 20819

Αν δεν κάνω λάθος, ο cassini επιτρέπει το edit & continue, ενώ με τον IIS αλλαγή εν ώρα debugging δε γίνεται (για C#).

Αν γνωρίζετε κάτι παραπάνω σε αυτό, θα σας ήμουν ευγνώμων.
    Μην αφήνετε τα media να σας "ταΐζουν"!
  •  19-03-2007, 15:40 26680 σε απάντηση της 21906

Μετα απο πολυ καιρο επανερχομαι στο project. Εχω φτιαξει πλεον σχεδον ολοκληρο το layout και εχω βαλει αρκετα controls για να διαβαζω απο την βαση που ειναι κυριως gridviews...το δυσκολο απο εχω καταλαβει ειναι να συνδεσω τα charing controls με τα δεδομενα απο τους πινακες.
    Αν θελω τωρα να φτιαξω ενα κουμπι ON-OFF που θα αντιστρεφει(toggle) καθε φορα μια τιμη(bit) απο ενα record.
    Οποτε θα χρειαστω ενα Label control και ενα button και να γραψω script.
    Ή μπορω θα το κάνω με template ενος control που υποστηριζει update σε βαση?
    Αν εχει καποιος καποιο παραδειγμα ή tutorial θα του ημουν ευγνωμων.
  •  19-03-2007, 16:17 26682 σε απάντηση της 26680

Καλύτερα θα είναι αν θέσεις το αυτό το πρόβλημα σε νέο thread καθώς πλέον δεν έχει σχέση με τον τίτλο του thread. Παράλληλα, θα έχεις περισσότερες πιθανότητες να λάβεις απάντηση αλλά και θα βοηθήσεις μελλοντικά οποιονδήποτε έχει παρόμοιο πρόβλημα να βρει λύση χρησιμοποιώντας την αναζήτηση...

Vir prudens non contra ventum mingit
Σελίδα 2 από 2 (23 εγγραφές)   < 1 2
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems