Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Σας παρακαλώ αξιολογήστε το site μου.

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò mike.... Τελευταία δημοσίευση από το μέλος gmogas στις 22-01-2008, 00:09. Υπάρχουν 17 απαντήσεις.
Σελίδα 2 από 2 (18 εγγραφές)   < 1 2
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  14-11-2007, 16:14 37329 σε απάντηση της 37041

Απ: Σας παρακαλώ αξιολογήστε το site μου.

Αν το site ήταν ένα flash demo θα ήταν πολύ επιτυχημένο. Σαν site ξενοδοχείου θα έχει πρόβλημα.

1. Αρχικά βλέπω ένα splash screen το οποίο δεν μου λέει τίποτε.
    2. Μετά ένα ωραίο counter, το οποίο απλά με καθυστερεί.
    3. Τέλος μία μουσική η οποία δεν μου προσφέρει τίποτε και με αναγκάζει να κλείσω τον ήχο.
    4. Ένα animation το οποίο με καθυστερεί ακόμη περισσότερο
    5. Στο τέλος καταλήγω σε ένα UI το οποίο φαίνεται μεν ωραίο, αλλά δεν με βοηθάει καθόλου. Για παράδειγμα, για να δω φωτογραφίες του ξενοδοχείου θα πρέπει να πάω στο facilities (ή στο galleries?), εκεί όμως δεν θα βρω thumbnails. Θα πρέπει να επιλέξω μία μία τις φωτογραφίες για να δω το περιεχόμενο τους

Τί δεν βρίσκω? Τιμές και διαθεσιμότητα. Πως θα πάω εκεί? Ίσως να το λέει κάπου στο site, αλλά το έκλεισα πρωτού το δω. Αν έψαχνα για ξενοδοχείο, θα είχα εγκαταλείψει από το βήμα 2 και θα είχα πάει στο site κάποιου άλλου ξενοδοχείου. Και το Back δεν δουλεύει παντού, ενώ το Back του Browser δεν δουλεύει γιατί όλο το site είναι μία εφαρμογή flash.

Ο κύριος σκοπός ενός site ξενοδοχείου είναι να δημιουργήσει κρατήσεις. Οτιδήποτε καθυστερεί ή δυσκολεύει αυτή τη διαδικασία, είναι περιττό. Το κοινό του site δεν είναι οι προγραμματιστές οι οποίοι θα μαντέψουν ότι αν κάνουν κλικ σε κάποια από τις φωτογραφίες στυλ Polaroid θα δουν εικόνες. Είναι άνθρωποι οι οποίοι θέλουν να δουν τιμές, τοποθεσία, δωμάτια για να κάνουν κράτηση, οι οποίοι μπορεί να μην έχουν μεγάλη σχέση με υπολογιστές.

Παναγιώτης Καναβός, Freelancer
    Twitter: http://www.twitter.com/pkanavos
  •  24-11-2007, 17:15 37694 σε απάντηση της 37041

Πραγματικά πολύ ωραίο το site και με πολυ γουστο και φαντασία

Το μόνο που θέλω να παρατηρήσω είναι ότι οι επιλογές σου (profile, facilities ...) είναι στα αγγλικά

Μη ξεχνάς ότι έχεις επιλογή για Greek και θα πρέπει ...

Ο Ελλην που θα πλοηγηθεί θα δυσκολευτεί πιστεύω, ίσως και η μουσική να μην ταιριάζει απόλυτα γιατί ξενοδοχείο

είναι και το μυαλό του καθενός αλλού μπορεί να πάει. Προσωπικά μου αρέσει πολυ το κομμάτι.

Κατα τα άλλα πραγματικά πολύ ωραίο και η συλλογή με τις φωτο μου έκανε εντύπωση.

Πιστεύω ότι το δούλεψες πολύ και καλά και αρκεί.

BobMastoras-Patendas
  •  22-01-2008, 00:09 39449 σε απάντηση της 37694

Εξαιρετικά εντυπωσιακό. Κι όσον αφορά την μουσική. Όπως είπε όμως και ο Μάστορας ο Μπομπ στο μενού σου θα ήθελε μία αλαγή σε ελληνικούς χαρακτήρες. Πάντως το όλο θέμα είναι εξαίρετο.
    kellpei.blogspot.com
Σελίδα 2 από 2 (18 εγγραφές)   < 1 2
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems