Dimitris Papadimitriou:Δεν είναι αλήθεια ότι είναι το σημαντικότερο κομμάτι να τρέχει το framework σε 64. Σαν developer με ενδιαφέρει περισσότερο πόσο γρήγορα γίνεται το build της εφαρμογής, από ότι πόσο γρήγορα τρέχει μετά. Το τελευταίο είναι περισσότερο δουλειά του tester.
εκενα φυσικα και με ενδιαφερει αν δουλευει μετα γρηγορα η εφαρμογη μου τι να το κανω το αμεσω build μπροστα στην δισαρεσκεια του πελατη οτι θελει super pc για να δευλευει η εφαρμωγη γρηγορα, programming tunning > hardware upgrade.
κοιτα βασικα δεν ειμαι εχθρος σου, και κατα δευτερον, μην το κουραζεις τοσο πολυ αν εισαι τοσο προκατηλημενος βαλε 32bit δεν προσπαθω να σου αλλαξω τα πιστευω, απλα ζητησες τις εμπειριες του καθενος και σου τις λεμε. χαλαρα κουβεντα κανουμε ;-)
στην τελικη ποσο τεραστιες μπορει να ειναι η εφαρμογες σου που στο build περνει πανω απο μερικα δευτερολεπτα?μπορεις να μας πεις τι περιπου κανεις που αργει τοσο στο build?
τις ποιο μεγαλες εφαρμογες που εχω δει με δεκαδες φορμες δεκαδες αναφορες και φορτωμενη με γραφικα και χιλιαδες γραμμες κωδικα αντε το build να εκανε και 20δευτερολεπτα στο μηχανημα μου και 18καμια φορα σε 32bit. η εφαρμογη ετρεχε ομως μετα πολυ πιο γρηγορα και test ειναι και ο developer, αλλιως δεν θα εκανες ποτε build μια εφαρμογη.
αυτα που προσπαθω να σου ειναι οτι αρνιτικες διαφορες ειναι συνηθως ανεπεσθητες, σε αντιθεση με τις θετικες διαφορες που παρατειρουντε ποιο ευκολα!
και τα αρνητικα σχεδον παντα εχουν workarround.Πριν μεταβεις ρωτας τον ευτο σου τι εργαλεια εχεις τι ακριβως δουλεια κανεις και googlaris να δεις αν τα εργαλεια σου θα παιξουν με η χωρις αλλαγες στο νεο περιβαλλον.(ustom controls κτλ κτλ)
ειναι αυτο που λενε, overlal performance που κερδιζουν τα 64bit, κι ας "χανουν" σε λιγα "Σημεία".
σε αυτο που δεν συμφωνω ειναι στα sVista, ακομα και στα 64bit δεν τα εμπηστευομαι οταν κανω βαριες λειτουργιες απλα κολανε!
αν και αυτο που με τρελανε τελειως ηταν μετα απο εγκατασταση vista χ64 sp1 και ολα τα updates, εβαλα vs2008, 1φορα που ανοιξε το vs2008, ηταν 3δευτερολεπτα με το ζορι!!! απιστευτη ταχυτητα εκινησης!!! και ακομα παει ετσι αλλα σε xp pro thn 1φορα κανει 8-10sec μετα λογικα παει στα 3-4.
αλλα μεσα στο IDE στα Vista apo form to form designer και αλλαγει code to design συμπεριφερεται αλοκοτα σαν να εχει λοξιγκα...ξερεις ψιλο μπουκομα και κολημα ενω στα xp64 ομαλοτατα!
οπως και να χει την τελευται λεξη την εχεις εσυ και σου ευχομαι καλη τυχη και υπομονη για αρχη.
gn
This Business Is Binary. You are a 1 or a 0. Alive or Dead.-