Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

 

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Ζαχαρίας;;;;;;;;;;

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò Markos. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος Markos στις 15-06-2010, 09:51. Υπάρχουν 18 απαντήσεις.
Σελίδα 2 από 2 (19 εγγραφές)   < 1 2
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  14-06-2010, 23:19 59126 σε απάντηση της 59124

    Απ: Ζαχαρίας;;;;;;;;;;

    Το ερώτημα είναι,είναι ο Ζαχαρίας δέσμιος του Σωτήρη ή ο Σωτήρης δέσμιος του Ζαχαρία; Stick out tongue
  •  14-06-2010, 23:20 59127 σε απάντηση της 59125

    Απ: Ζαχαρίας;;;;;;;;;;

    Ο ζαχαρίας μόνο με το ΙNuke και τον ISQL Server ασχολείται
    Νικόλαος Καντζέλης
    BSc, MSc, MCAS, MCPD, MCITP, MCTS,MCP, MCT
    http://www.nksolutions.gr
    http://dotnetstories.wordpress.com
    http://weblogs.asp.net/dotnetstories
    http://forum.dotnetnuke.gr
  •  14-06-2010, 23:20 59128 σε απάντηση της 59126

    Απ: Ζαχαρίας;;;;;;;;;;

    Μπα... Τώρα τελευταία μου έχει δημιουργηθεί η εντύπωση πως ο Ζαχαρίας στην πραγματικότητα ήταν δημόσιος υπάλληλος που του περικόπηκε ο μισθός και κάνει λευκή απεργία! Να δεις που κάτι τέτοιο συμβαίνει...
    Ακόμα κι ένας άνθρωπος μπορεί ν' αλλάξει τον κόσμο. Μη θέλεις να κυβερνήσεις. Απλά δείξε το μονοπάτι κι ο κόσμος θ' ακολουθήσει!!
  •  15-06-2010, 09:51 59129 σε απάντηση της 59127

    Απ: Ζαχαρίας;;;;;;;;;;

    ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!!

    Ύστερα από πολύ καιρό περισυλλογής, στοχασμού και, κυρίως, προσευχής μου αποκαλύφθηκε το Μεγάλο Μυστικό!! Η πραγματική αιτία της απουσίας του Ζαχαρία και ποιος ευθύνεται στην πραγματικότητα γι' αυτό. Είστε έτοιμοι για ΤΗΝ αποκάλυψη του αιώνα; Έχετε στομάχι για να διαβάσετε την αλήθεια της Μεγάλης Συνωμοσίας; The i-conspiracy is here!!

    Τελευταία, στις πιο κρυφές γωνιές του Διαδικτύου ολοένα και φούντωναν οι φήμες για στροφή του Ζαχαρία προς την Τεχνολογία του Κακού. Οι φωνές για το ότι τα δαιμόνια της i-tech είχαν εισέλθει στην ψυχή του Μεγάλου Διδασκάλου, με απώτερο στόχο την κυριαρχία επί των απανταχού .NET δηβελοπεράδων, γινόντουσαν όλο και πιο πυκνές. Ε, λοιπόν, ΝΑΙ!! Ήρθε η ώρα της Μεγάλης Αποκάλυψης!! Ήρθε η ώρα να μάθετε πως όλες αυτές οι φωνές λένε πέρα για πέρα την αλήθεια και πως ο Μέγας Διδάσκαλος δηλητηρίασε την ψυχή του με την Τεχνολογία του Κακού. Και αν νομίζετε πως τα ξέρετε όλα, κάνετε ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ!! Η πραγματική αιτία ΔΕΝ είναι φυσική. Είναι ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗ!!

    Όλα οφείλονται στο καταχθόνιο σχέδιο του ΜΗΛΟΥ. Και μην φανταστείτε ότι το ΜΗΛΟ είναι εταιρία. Στην πραγματικότητα είναι εκκλησία με μέγα αρχιερέα τον Δουλειά. Ο Δουλειάς, λοιπόν, είναι το αρχιτσιράκι εκείνων που Ζουν Αναμέσά μας και στην πραγματικότητα δεν το γνωρίζετε. Ο Δουλειάς είναι αυτός που κάνει τις βρομο-Δουλειές τους, για να μην φαίνεται ο Πραγματικός Εχθρός. Έχετε στομάχι για να μάθετε ποιος είναι ο πραγματικός εχθρός που κρύβεται πίσω από το ΜΗΛΟ και τον Δουλειά; Εεεε;

    Λοιπόν, οι ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ συνεχίζονται. Ο πραγματικός εχθρός είναι οι ΜΗΛΕΧ, ΜΠΑΝΑΝΕΧ και ΦΡΑΟΥΛΕΧ!! Αυτά τα Διεθνή Λαμόγια έχουν στήσει τη φάμπρικα κατάληψης του Τεχνολογικού Κόσμου! Όμως, μην νομίζετε ότι ήταν πάντα ενωμένοι μεταξύ τους. Τώρα τελευταία τα βρήκαν. Χρειάστηκε πρώτα να συγχωνευτούν το Μαντείο με την Αδελφότητα του Ήλιου για να προωθήσουν τα υποχθόνια σχέδιά τους! Οι Μηλέχ είναι αυτοί που κρύβονται πίσω από το ΜΗΛΟ. Οι άλλοι δύο, Μπανανέχ και Φραουλέχ, ήταν αυτοί που κρύβονταν πίσω από τις άλλες δύο ανίερες εκκλησίες.

    Όμως, ΝΑΙ!! Υπάρχει Ελπίδα!! Ορθόδοξοι Δηβελοπεράδες του .NET ΜΗΝ απελπίζεστε!! Ο Πολέμαρχος του .NET γαρ εγγύς!! Οι Μηλέχ, οι Μπανανέχ και οι Φραουλέχ ΔΕΝ θα νικήσουν. Ο Πολέμαρχος θα πάρει τα κεφάλια των φρουτο-νεφελίμ και θα τα κάνει μαρμελάδα με τις Λεπίδες του Μπλέντερ του!

    Ομολογήστε το λόγο της ελπίδας σε όλους του Δηβέλοπερς. Αν σας ρωτήσουν που τα βρήκατε αυτά και τα λέτε, απαντήστε τους ότι είναι γραμμένα στα Άυλα Βιβλία!! Μην ρωτάτε πως και τι. Ήρθαν στην κατοχή μου, τα διάβασα, έμαθα την αλήθεια και τώρα τη μοιράζομαι μαζί σας. Προσεχώς θα βγάλω και πακέτα. Μείνετε συντονισμένοι!!


    Ακόμα κι ένας άνθρωπος μπορεί ν' αλλάξει τον κόσμο. Μη θέλεις να κυβερνήσεις. Απλά δείξε το μονοπάτι κι ο κόσμος θ' ακολουθήσει!!
Σελίδα 2 από 2 (19 εγγραφές)   < 1 2
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems