Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

 

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Άλλος ένας χρόνος πέρασε...

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò George J. Capnias. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος George J. Capnias στις 01-01-2007, 14:09. Υπάρχουν 0 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  01-01-2007, 14:09 22941

    Cake [^] Άλλος ένας χρόνος πέρασε...

    Ακόμα μία χρονιά έφτασε στο τέλος της, και συνεχίζοντας την συνήθεια των ανακοινώσεων στην αρχή του χρόνου, θα κάνω μερικές αναφορές για το τι έλαβε χώρα τη χρονιά που πέρασε, καθώς και στο τι θα ακολουθήσει στην επόμενη χρονιά.

    Το 2006 ήταν η καλύτερη χρονιά για το dotNETZone.gr ως τώρα - η ανάπτυξη που σημειώθηκε στην κοινότητά μας τα περασμένα χρόνια συνεχίστηκε και φέτος, και για μια ακόμα χρονιά στην σειρά διπλασιάσαμε τα μέλη μας και τον αριθμό των δημοσιεύσεων στις συζητήσεις μας. Για μια ακόμα φορά, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους συνέβαλαν με τις ερωτήσεις και τις απαντήσεις τους σε αυτή τη μεγάλη κινητικότητα.

    Θα ήθελα να ενημερώσω όλους ότι η έκδοση v1.1 του Community Server, που τόσο καλά υπηρέτησε το dotNETZone.gr, τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, σύντομα θα αντικατασταθεί από την τελευταία έκδοση του, v2.1, ώστε να μπορέσει η κοινότητα να εκμεταλλευτεί τις καινούργιες λειτουργίες που προσφέρει. Ταυτόχρονα το dotNETZone.gr μεταφέρεται σε καινούργιο server για να μπορέσει να ανταποκριθεί στις αυξημένες απαιτήσεις που πλέον έχει η κοινότητα.

    Ιδιαίτερα θα ήθελα να ευχαριστήσω για την βοήθεια που έδωσε ώστε να μπορέσει το dotNETZone.gr, να πάρει το καλύτερο δυνατό web hosting, τον κ. Γιώργο Καμαρινό της Microsoft Hellas, και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στα καινούργια του καθήκοντα.

    Η off-line δραστηριότητα και παρουσία μας, μέσα από τις ημερίδες Microsoft DevDays καθώς και από τα δικά μας events θα συνεχιστεί και φέτος και ελπίζουμε σε μεγαλύτερη συμμετοχή όλων σε αυτές μας τις δραστηριότητες.

     

    Σας ευχαριστώ για την πολύτιμη συμμετοχή σας,
    Γιώργος Καπνιάς


    George J. Capnias: Χειροπρακτικός Υπολογιστών, Ύψιστος Γκουράρχης της Κουμπουτερολογίας
    w: capnias.org, t: @gcapnias, l: gr.linkedin.com/in/gcapnias
    dotNETZone.gr News
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems