Το error που αναφέρεις στο βγάζει το DNN ή τα Forums? Εμάς δεν βγαίνει κάποιο error. Οι εκδόσεις που τρέχουμε είναι η 3.0.8 (αν θυμάμαι καλά) του DNN και η 2.0.1 των Forums. Το πρόβλημα με το preview των μηνυμάτων που χάνονται στο γυρισμό το είχαμε, αλλά νομίζω πως έχει λυθεί με την έκδοση 2.0.1 (εγώ έχω πολύ καιρό να το δω).
Όντως το DNN είναι βαρύ για πρώτη σελίδα, αλλά εμείς θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε και κάποια άλλα modules του για να φτιάξουμε ένα code snippet library, ένα download library και ένα articles library. Επίσης, μας ενδιαφέρει η παρουσίαση events (που υποστηρίζει το DNN).
Αυτό που περιμένουμε, βασικά, είναι να βγει η έκδοση CS 1.1, η οποία χρησιμοποιεί τον ίδιο authentication provider με την έκδοση 3.1.0 (που βγαίνει άμεσα) του DNN μπας και καταφέρουμε να έχουμε κοινούς χρήστες στα δύο συστήματα. Βέβαια, μας έχουν τρελάνει λίγο με τις καθυστερήσεις τους, αλλά που θα πάει...
Όσο για backup, πιστεύω πως αρκεί να παίρνεις μόνο την βάση, αφού εκεί φυλάσσονται όλα (τουλάχιστον στα forums - για το DNN δεν το έχω ψάξει). Εγώ παίρνω backup κάθε βράδυ, και το κάνω upload σε έναν άλλο server, ώστε αν πάθει κάτι ο server που τρέχει το dotNetZone.gr να μην με "φάνε" εδώ τα παιδιά! Έχω δοκιμάσει και το restore και παίζουν όλα μια χαρά.
Patrick