Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

 

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Το dotNETZone.gr έφτασε τα 2000 μέλη και... το γιορτάζουμε!

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò George J. Capnias. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος George J. Capnias στις 10-05-2007, 03:33. Υπάρχουν 0 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
 •  10-05-2007, 03:33 31663

  Party!!! [<:o)] Το dotNETZone.gr έφτασε τα 2000 μέλη και... το γιορτάζουμε!

  Είμαστε στην ευχάριστη θέση να αναγγείλουμε ότι χάρη στη μεγάλη ανταπόκριση και συμμετοχή όλων εσάς που αποτελείτε το dotNETZone.gr, καταφέραμε να διπλασιάσουμε τον αριθμό των 1000 μελών που η κοινότητα είχε τον Απρίλιο του 2006 και να φτάσουμε τα 2000 μέλη!

  Είναι πολύ σημαντικό για ένα community ειδικού ενδιαφέροντος όπως το dotNETZone,gr να συγκεντρώνει τόσο μεγάλο αριθμό εγγεγραμμένων μελών, μια και αποδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο τόσο το ότι οι υπηρεσίες που παρέχει τυγχάνουν ευρείας αποδοχής από την κοινότητα, όσο και το ότι υπάρχει πλήθος κόσμου που ενδιαφέρεται για τις τεχνολογίες .NET.

  Όπως είχαμε κάνει και για όταν είχαμε φτάσει τα 1000 μέλη, για να μοιραστούμε μαζί σας την χαρά μας για τα αριθμό των 2000 μελών της κοινότητας, μοιράζουμε δώρα!

  Συγκεκριμένα, οργανώνουμε μια κλήρωση στην οποία τρείς τυχεροί θα κερδίσουν πλούσια δώρα.

  Τα δώρα δεν τα ανακοινώνουμε ακόμα, μιας και είμαστε την προσπάθεια για την εξασφάλιση όσο το δυνατόν περισσότερων δώρων.

  Στην κλήρωση θα συμμετέχουν όσα μέλη δηλώσουν συμμετοχή το αργότερο μέχρι την Πέμπτη, 17 Μαΐου και ώρα 12:00 τα μεσάνυχτα, αποστέλλοντας e-mail στη διεύθυνση [email protected] .

  Για να θεωρηθεί έγκυρη η συμμετοχή σας, θα πρέπει στο μήνυμα που θα αποστείλετε να περιέχονται:

  • Το user id το οποίο χρησιμοποιείτε εντός του dotNETZone.gr
  • Το πραγματικό σας ονοματεπώνυμο
  • Η περιοχή διαμονής σας (Αθήνα, Θεσ/νίκη, Πάτρα, ..., κοκ).

  Για παράδειγμα:

  • Ονομα χρήστη: gcapnias
  • Ονοματεπώνυμο: Γιώργος Καπνιάς
  • Περιοχή: Αθήνα

  Προσοχή: Το e-mail από το οποίο θα αποστείλετε το μήνυμα ΠΡΕΠΕΙ να είναι το e-mail το οποίο έχετε καταχωρήσει κατά την εγγραφή σας στο dotNETZone.gr.

  Στην κλήρωση μπορούν να συμμετέχουν όλα τα μέλη του dotNETZone.gr. Με τη συμμετοχή σας στην κλήρωση αποδέχεστε αυτόματα τους όρους χρήσης των προϊόντων που θα κληρωθούν, οι οποίοι αναφέρθηκαν παραπάνω, καθώς και τους κανόνες του διαγωνισμού όπως αναλύονται στο παρόν μήνυμα.

  Ο πίνακας των συμμετεχόντων στην κλήρωση θα ανακοινωθεί στο dotNETZone.gr, ενώ λεπτομέρειες σχετικά με τη διεξαγωγή της κλήρωσης θα προσφερθούν μετά το πέρας της διαδικασίας δήλωσης συμμετοχών.

  Ακόμα, το 2000ό μας μέλος (mambo jumbo) κερδίζει ένα συμβολικό δώρο, ανεξάρτητα από την κλήρωση, στην οποία φυσικά και μπορεί να συμμετέχει, ένα Microsoft Notebook Optical Mouse 3000 και ένα βιβλίο MS Press που θα επιλεγεί κατόπιν συνεννόησης μαζί του.

  Σας ευχαριστούμε, για άλλη μια φορά, για τη συμμετοχή και το ενδιαφέρον σας, που κάνει το dotNETZone.gr ένα ισχυρό σημείο αναφοράς για όλους τους Ελληνες developers!

   

  Η ομάδα του dotNETZone.gr


  George J. Capnias: Χειροπρακτικός Υπολογιστών, Ύψιστος Γκουράρχης της Κουμπουτερολογίας
  w: capnias.org, t: @gcapnias, l: gr.linkedin.com/in/gcapnias
  dotNETZone.gr News
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems