Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

 

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Το dotNETZone.gr αναζητά συντάκτες!

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò cap. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος cap στις 17-11-2007, 12:50. Υπάρχουν 0 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  17-11-2007, 12:50 37408

    Το dotNETZone.gr αναζητά συντάκτες!

    Για άλλη μια φορά αναζητούμε εθελοντές οι οποίοι θα μας βοηθήσουν να εξελίξουμε και να κάνουμε ακόμα πιό χρήσιμες τις υπηρεσίες ενημέρωσής μας. Η ομάδα συντακτών που δημιουργήθηκε την πρώτη φορά, με κύριους συντάκτες την Νατάσα Μανουσοπούλου και το Δημήτρη Παπαδημητρίου και την υποστήριξη ορισμένων ακόμα εκλεκτών χρηστών και των moderators, δούλεψε καλά και έφερε πολύ όμορφα αποτελέσματα.

    Οι αυξημένες απαιτήσεις που έχουμε πλέον από το dotNETZone.gr ως τεχνολογικό εργαλείο ενημέρωσης μας ωθούν και πάλι στο να αναζητήσουμε νέο "αίμα" για να ενισχύσουμε το δυναμικό των συντακτών μας.

    Η συνταγή είναι η ίδια όπως και την προηγούμενη φορά: Θέλουμε να διαμορφώσουμε μια μόνιμη συντακτική ομάδα η οποία θα ασχολείται με το ειδησεογραφικό κομμάτι του dotNETZone.gr. Η ομάδα αυτή, η οποία θα θέλαμε να είναι επώνυμη και να διακρίνεται από σταθερότητα και δέσμευση ως προς την παροχή ενημέρωσης, θα ασχολείται με τον εντοπισμό ειδήσεων που ένδέχεται να ενδιαφέρουν τους .NET developers και τη μετάφρασή τους στα Ελληνικά (τουλάχιστον ως προς το εισαγωγικό τους κομμάτι).

    Νά έχετε στο μυαλό σας γενικά οτι θα πρέπει να ασχολείστε με 1-2 άρθρα την εβδομάδα (εύρεση - μεταφραση - συνταξη), και η συμμετοχή σας στη συντακτική ομάδα θα έχει μόνιμο χαρακτήρα οπότε παρόμοια θα είναι και η δέσμευσή σας. Αμοιβή δεν προσφέρουμε (μακάρι να μπορούσαμε βέβαια), αλλά μετά την "δοκιμαστική" σας περίοδο θα αποκτήσετε ένα πολύ όμορφο σηματάκι "dotnetzone editor" κάτω από το avatar σας. :)

    Αν ενδιαφέρεστε για μια θέση στην ομάδα αυτή, δηλώστε το ενδιαφέρον σας με προσωπικό μήνυμα (pm) προς gcapnias.


    Σωτήρης Φιλιππίδης

    DotSee Web Services

    View Sotiris Filippidis's profile on LinkedIn

    DotNetNuke them!
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems