Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

 

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Η Lockheed Martin αγόρασε Quantum υπολογιστή

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò Libra Storm. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος Libra Storm στις 04-06-2011, 15:00. Υπάρχουν 0 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  04-06-2011, 15:00 66158

    Η Lockheed Martin αγόρασε Quantum υπολογιστή

    Και εγώ που νόμιζα ότι οι quantum υπολογιστές υπάρχουν μόνο στις ταινίες επιστημονικής φαντασίας ή σε πειραματικό επίπεδο, διάβασα χτές ένα άρθρο στο in.gr ότι η Lockheed πλήρωσε 10 εκατομμύρια γιά την αγορά ενός τέτοιου υπολογιστή από την εταιρία D-Wave. Σίγουρα η Lockheed δεν είναι ο πελάτης που μπορείς να του αποσπάσεις χρήματα με επιχειρήματα όπως: "Αυτό το Computer είναι καλύτερο γιατί είναι πιό μεγάλο από τα άλλα!" Smile και δεν ξέρω αν έχουμε να κάνουμε με έναν πραγματικό κβαντικό υπολογιστή αφού η κατασκευάστρια εταιρία υποστηρίζει ότι ο επεξεργαστής είναι στα 128 Qubits, νούμερο το οποίο θεωρείται υπερβολικό από τους ειδικούς.

    Το σίγουρο είναι θα παίζει το Witcher 2 καλύτερα από τον δικό μου computer (Τζάμπα πήγε το 40άρι πάλι) αλλά δεν έχω χώρο να τον βάλω, κρίμα...  Cool

    P.S. : Αν κάποιος συνάδελφος γνωρίζει πως δουλεύουν αυτοί οι υπολογιστές και όρους όπως η υπέρθεση , Qubits κ.λ.π ας με φωτίσει αν φυσικά γίνεται αυτό σε κάποιον που έχει μόνο εγκυκλοπαιδικές γνώσεις σε αυτόν τον τομέα.

Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems