Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

 

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Νέα θεματική ενότητα

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò cap. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος cap στις 13-12-2005, 13:19. Υπάρχουν 0 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  13-12-2005, 13:19 7898

    Νέα θεματική ενότητα

    Δεδομένου του αριθμού των μελών και του ρυθμού εγγραφής νέων μελών, κρίναμε οτι μια ενότητα στην οποία τα νέα, αλλά και τα παλιότερα μέλη θα μπορούσαν να "συστηθούν" στην κοινότητά μας, ήταν επιβεβλημένη.

    Γι'αυτό δημιουργήσαμε την ενότητα "Ας συστηθούμε...", η οποία εξυπηρετεί αυτόν ακριβώς το σκοπό.

    Αν λοιπόν θέλετε να ..."παρουσιάσετε" τον εαυτό σας, με συνοπτικό ή εκτεταμένο τρόπο, μπορείτε να το κάνετε εκεί! Μπορείτε ακόμα και να επισυνάψετε το πλήρες βιογραφικό σας σημείωμα, αν το επιθυμείτε.

    Δεν είναι απαραίτητο, βέβαια, να δηλώσετε...προσωπικά σας δεδομένα. Αν το επιθυμείτε, μπορείτε να παραμείνετε ανώνυμοι παραθέτοντας όσα στοιχεία για τον εαυτό σας δεν παραβιάζουν αυτή σας την ανωνυμία, για παράδειγμα με ποιές τεχνολογίες έχετε ασχοληθεί. Από την άλλη πλευρά, αν θέλετε να γίνετε...επώνυμοι, και πάλι μπορείτε να το κάνετε!

    Το απαραίτητο disclaimer: Λόγω του οτι τα στοιχεία που θα δημοσιεύσετε θα είναι διαθέσιμα σε μεγάλη γκάμα επισκεπτών (μην ξεχνάτε οτι τις δημοσιεύσεις αυτές θα μπορούν να τις διαβάσουν και οι μη εγγεγραμμένοι χρήστες), ουδεμία ευθύνη φέρουμε για οποιαδήποτε χρήση προσωπικών σας στοιχείων γίνει λόγω της δημοσίευσής σας σε αυτή την περιοχή. Θα συμβουλεύαμε να μην χρησιμοποιείτε "φατσα-μοστρα" το προσωπικό σας email (υπάρχει άλλωστε και η δυνατότητα του private message). Βεβαια, είναι αποκλειστικά δική σας επιλογή το τι θα δημοσιεύσετε και τι οχι, όπως και σε όλες τις άλλες περιοχές!

    Θα παρακαλούσαμε να διαβάσετε πολύ προσεκτικά τον κανονισμό λειτουργίας της ενότητας μια και τα πράγματα εκεί θα πρέπει να ακολουθούν οπωσδήποτε κάποιους κανόνες ουτως ώστε οι δημοσιεύσεις να είναι εύκολες στην ανάγνωση από τα υπόλοιπα μέλη.

    Ευχαριστούμε,

    Η ομάδα του dotNetZone.gr

     


    Σωτήρης Φιλιππίδης

    DotSee Web Services

    View Sotiris Filippidis's profile on LinkedIn

    DotNetNuke them!
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems