Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

 

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Συνάντηση μετά το τέλος της παρουσίασης DevDays στις 21/2

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò cap. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος cap στις 16-02-2006, 01:20. Υπάρχουν 0 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  16-02-2006, 01:20 9764

    Συνάντηση μετά το τέλος της παρουσίασης DevDays στις 21/2

    Οπως ίσως έχετε ήδη διαβάσει, οι moderators μας θα βρίσκονται στις 21/2 στα γραφεία της Microsoft Hellas για να σας παρουσιάσουν τα "μυστικά" της αναβάθμισης εφαρμογών ASP σε ASP.NET, στα πλαίσια των παρουσιάσεων DevDays.

    Αυτό όμως που δεν έχετε ακόμα διαβάσει και το διαβάζετε τώρα, είναι οτι μετά το τέλος της εκδήλωσης θα υπάρξει η ευκαιρία για μια ελεύθερη συζήτηση, διάρκειας περίπου μιας ώρας, οπου μπορούμε να μιλήσουμε για τα θέματα που μας απασχολούν. Το αμφιθέατρο θα είναι στη διάθεσή μας μετά το τέλος της εκδήλωσης, οπότε αν μαζευτούμε αρκετοί θα μπορούσαμε να έχουμε ένα είδος "συνάντησης" του dotNETZone.gr οπου θα μας δοθεί η ευκαιρία να γνωριστούμε, να ανταλλάξουμε ιδέες, απόψεις και σκέψεις.

    Φυσικά, δεν χρειάζεται να περιοριστούμε στο αμφιθέατρο. Αν δούμε οτι υπάρχει έδαφος, μπορούμε να εξορμήσουμε αργότερα και στις γειτονικές καφετέριες / φαγάδικα! Εξάλλου, πρέπει να δείξουμε τη "δύναμη των Ελλήνων developers" και σε αυτούς που δεν την γνωρίζουν! :)

    Καλό θα ήταν να μας πείτε αν πρόκειται να συμμετάσχετε σε αυτό το άτυπο "event-in-an-event", για να είμαστε ...ψυχολογικά προετοιμασμένοι! Θα φροντίσουμε να είμαστε εκεί (οσοι περισσότεροι μπορούμε), το ίδιο ελπίζουμε και για όλους εσάς!

     

     


    Σωτήρης Φιλιππίδης

    DotSee Web Services

    View Sotiris Filippidis's profile on LinkedIn

    DotNetNuke them!
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems