Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Πώς απαγορεύω το πρόγραμμα να συνεχίσει αν υπάρχει σφάλμα στο Compilation

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò pontifikas. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος pontifikas στις 03-07-2006, 08:32. Υπάρχουν 5 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  29-06-2006, 11:26 14297

Πώς απαγορεύω το πρόγραμμα να συνεχίσει αν υπάρχει σφάλμα στο Compilation

Ξέρω ότι η συμπεριφορά αυτή είναι η default. Θέλησα όμως σε κάποια στιγμη να συνεχίσω στην εκτέλεση του προγράμματος παρά τα σφάλματα στο Compilation.
    Το θέμα είναι ότι πλέον το έχει δέσει σχοινί κορδόνι το VS Και έχει σαν default συμπεριφορά να εκκινεί το πρόγραμμα ανεξάρτητα με το αν πέτυχε το compilation.
    Πρέπει να υπάρχει κάποια ρύθμιση για να το αλλάξω αυτό.....Αλλά ποιά???
  •  02-07-2006, 16:44 14361 σε απάντηση της 14297

Απ: Πώς απαγορεύω το πρόγραμμα να συνεχίσει αν υπάρχει σφάλμα στο Compilation

Λίγο παράλογο μου φαίνεται αυτό που θες και δεν νομίζω να γίνεται....
    Dimitris-Ilias Gkanatsios
    Developer Evangelist, Microsoft Hellas

My Blog
    StudentGuru
    Twitter
    Facebook
  •  02-07-2006, 18:35 14362 σε απάντηση της 14361

Και εγώ την ίδια άποψη έχω (ότι δεν γίνεται)
    while (!dead) learn();
  •  02-07-2006, 19:11 14364 σε απάντηση της 14297

Μα αμα δεν γίνει compile δεν υπάρχει νέο executable assembly.. Τι ακριβώς να εκτελέσει?Το ακριβώς προηγούμενο?
    Παναγιώτης Κεφαλίδης

"Για να επιτύχεις, θα πρέπει το πάθος σου για την επιτυχία να είναι μεγαλύτερο απο τον φόβο σου για την αποτυχία"

Οι απαντήσεις παρέχονται για συγκεκριμένες ερωτήσεις και χωρίς καμιά εγγύηση. Παρακαλώ διαβάστε τους όρους χρήσης.
  •  02-07-2006, 23:38 14365 σε απάντηση της 14364

Αυτό μάλλον εννοεί ο Ποντίφικας...εχετε δει που σας ρωτάει αν θελει να κάνει revert (η κάπως έτσι) στο προηγούμενο επιτυχές compilation; Μαλλον εχει "κλειδώσει" το VS σε αυτή τη συμπεριφορά και του "τρέχει" το προηγούμενο, αν βρεί σφάλματα στο τρέχον compilation...τωρα πως φεύγει η ρύθμιση δεν ξέρω, γιατι δεν μου έχει τύχει.

Σωτήρης Φιλιππίδης

DotSee Web Services

View Sotiris Filippidis's profile on LinkedIn

DotNetNuke them!
  •  03-07-2006, 08:32 14369 σε απάντηση της 14365

Όπως το λέει ο cap είναι.
    Το βρήκα όμως τελικά
    Tools->Options->Projects And Solutions->Build And Run->On run,when build or deployment errors occur->Do not launch(or Prompt to launch)

Ευχαριστώ πολύ Smile
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems