Παιδια thanks για τα links , αλλα δυστιχος δεν εχο βρει την λυση ακομα , βασικα το παραδειγμα της microsoft στο link που μου εδωσες ειναι για οταν εχεις σε καποιο directory τα αρχεια των images , και απλα στην βαση δεινεις το Path που βρισκετε το αρχειο εικονας που κανει bound το αντικειμενο που θες. Στο δικο μου παραδειγμα δεν εχω σε καποιο directory τις φωτογραφιες , αλλα μεσα στην βαση στον sql , σε πεδιο τυπου image. Το θεμα ειναι οτι με την beta 1 του visual studio μου δουλευαν κανονικα , και το gridview και το image crontrol . Στην beta 2 οταν παω με τον designer να φτιαξω ενα sqldatasource , την ωρα που φτιαχνω το select query , στο test που κανει για το query , εκει εμφανιζετε κανονικα η εικονα ( πραγμα που σημαινει οτι απο θεμα βασης και data δεν υπαρχει καποιο προβλημα) , αλλα φυσικα οταν to κανω databound σε καποιο αντικιμενο δεν δουλευει. Δεν δουλευει και οταν το κανω databound απο τον designer , αλλα και οταν το κανω προγραμματιστικα.Γιαυτο εχω φτασει στο σημειο να λεω οτι μαλλον ειναι καποιο bug της βετα2 :-(
Γιώργος Μαργαρίτης