Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Imagefield not working on image control (Visual Studio 2005 beta2)

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò georiege. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος georiege στις 09-05-2005, 09:35. Υπάρχουν 4 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  06-05-2005, 11:24 1863

Surprise [:O] Imagefield not working on image control (Visual Studio 2005 beta2)

Καλημερα παιδια !! Εχω ενα μικρο προβλημα με ενα site  που φτιαχνο σε ASP.NET 2.0, . Οταν κανω bound  ενα imagefield σε ενα gridview ή σε ενα image control δεν λειτουργει. Δειτε το παραδειγμα http://www.grammi.gr/test/eidos.aspx?kvd=55556292 . Στην beta1 του Visual Studio 2005 λειτουργουσε κανονικα , αλλα μολις εβαλα την Beta 2 δεν λεει να δουλεψει με τιποτα. Εχει κανεις καμια ιδεα ?
    Γιώργος Μαργαρίτης

Aspx.gr
  •  06-05-2005, 18:43 1871 σε απάντηση της 1863

Re: Imagefield not working on image control (Visual Studio 2005 beta2)

Κάνε δεξί click στην εικόνα, Properties και δες το url της εικόνας που βάζει: System.BYTE[]. Σου λέει τίποτα; μήπως δίνεις ένα array of bytes που δεν είναι εικόνα γιατί χάλασε για κάποιο λόγο 9κάποιο conversion ή κατι τέτοιο)

Χρήστος Γεωργακόπουλος
  •  06-05-2005, 19:13 1872 σε απάντηση της 1863

Ακριβος ο ιδιος κωδικας με το VS 2005 beta1 δουλευε κανονικα , δεν εχω αλλαξει κατι , ουτε στον κωδικα ουτε στα data στον sql. Ειναι γενικο το κακο , γιατι ουτε σε gridview , οταν εχει imagefield , ουτε εκει εμφανιζει την φωτογραφια. Μηπως ειναι καποιο bug της beta2 ?
    Γιώργος Μαργαρίτης

Aspx.gr
  •  07-05-2005, 14:28 1878 σε απάντηση της 1872

Δεν είναι λύση αυτό, αλλά από το MSDN μόλις βγάλανε μια σειρά από tutorials για την χρήση του GridView του ASP.NET v2.0. Μπορείς να δεις αν έχει κάτι που κάνει στην περίπτωσή σου.

Table of Contents: GridView Examples for ASP.NET 2.0

Υ.Γ.: Μάλλον αυτό που ζητάς είναι ακριβώς αυτό: GridView Examples for ASP.NET 2.0: Displaying Images in a GridView Column.

George J.

George J. Capnias: Χειροπρακτικός Υπολογιστών, Ύψιστος Γκουράρχης της Κουμπουτερολογίας
    w: capnias.org, t: @gcapnias, l: gr.linkedin.com/in/gcapnias
    dotNETZone.gr News
  •  09-05-2005, 09:35 1908 σε απάντηση της 1863

Παιδια thanks για τα links , αλλα δυστιχος δεν εχο βρει την λυση ακομα , βασικα το παραδειγμα της microsoft στο link που μου εδωσες ειναι για οταν εχεις σε καποιο directory  τα αρχεια των images , και απλα στην βαση δεινεις το Path που βρισκετε το αρχειο εικονας που κανει bound  το αντικειμενο που θες. Στο δικο μου παραδειγμα δεν εχω σε καποιο directory τις φωτογραφιες , αλλα μεσα στην βαση στον sql , σε πεδιο τυπου image. Το θεμα ειναι οτι με την beta 1 του visual studio μου δουλευαν κανονικα , και το gridview και το image crontrol . Στην beta 2 οταν παω με τον designer να φτιαξω ενα sqldatasource , την ωρα που φτιαχνω το select query , στο test που κανει για το query , εκει εμφανιζετε κανονικα η εικονα ( πραγμα που σημαινει οτι απο θεμα βασης και data δεν υπαρχει καποιο προβλημα) , αλλα φυσικα οταν to κανω databound σε καποιο αντικιμενο δεν δουλευει. Δεν δουλευει και οταν το κανω databound απο τον designer , αλλα και οταν το κανω προγραμματιστικα.Γιαυτο εχω φτασει στο σημειο να λεω οτι μαλλον ειναι καποιο bug της βετα2 :-(

Γιώργος Μαργαρίτης

Aspx.gr
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems