Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Εντυπώσεις από Service Pack 1 RTM

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò Panagiotis Kefalidis. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος dimkasta στις 29-12-2006, 12:49. Υπάρχουν 9 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  15-12-2006, 19:12 22323

Εντυπώσεις από Service Pack 1 RTM

Για όσους το έχετε βάλει και δουλέψει λίγο, πρώτες εντυπώσεις?
    Εγώ έχω μείνει έκπληκτος απο το πόσο γρήγορα φορτώνει στο startup, το πόσο γρήγορα ανοίγει Code Files και Forms..
    Γενικά ένα απίστευτο performance και όχι δεν είναι η ιδέα μου.Πάει πραγματικά γρήγορα!

Παναγιώτης Κεφαλίδης

"Για να επιτύχεις, θα πρέπει το πάθος σου για την επιτυχία να είναι μεγαλύτερο απο τον φόβο σου για την αποτυχία"

Οι απαντήσεις παρέχονται για συγκεκριμένες ερωτήσεις και χωρίς καμιά εγγύηση. Παρακαλώ διαβάστε τους όρους χρήσης.
  •  15-12-2006, 22:22 22328 σε απάντηση της 22323

Απ: Εντυπώσεις από Service Pack 1 RTM

Χμ, δεν παρατήρησα κάτι παρόμοιο (από το σπίτι τουλάχιστον όπου έχω dual core), σε ASP.Net web application project. Ωστόσο, είδα ότι επιλύθηκε το bug με τη registry, καθώς και κάτι σχετικό με event generation στο προαναφερθέν web.app project.

Με ταλαιπώρησε μέχρι να εγκατασταθεί βεβαίως. Μάλλον είναι η πιο αργή εγκατάσταση service pack που έχω δει ποτέ, καθώς διήρκησε.... 1 ώρα!
    Μην αφήνετε τα media να σας "ταΐζουν"!
  •  15-12-2006, 23:33 22332 σε απάντηση της 22323

Σε Athlon 64 FX-59 με 2GB Ram και XP SP2 , είδα τεράστιο Optimization παντως Δημήτρη. Πάει πάρα πολύ γρήγορα μετά το SP1. Εγώ έφαγα κοντά στην 1.5 ώρα σε σύνολο (ξήλωσε SP1 beta, βαλε SP1 RTM).
    Παναγιώτης Κεφαλίδης

"Για να επιτύχεις, θα πρέπει το πάθος σου για την επιτυχία να είναι μεγαλύτερο απο τον φόβο σου για την αποτυχία"

Οι απαντήσεις παρέχονται για συγκεκριμένες ερωτήσεις και χωρίς καμιά εγγύηση. Παρακαλώ διαβάστε τους όρους χρήσης.
  •  16-12-2006, 00:02 22333 σε απάντηση της 22323

Το δικό μου μηχάνημα είναι A64 X2 4200+, σε RAID-0 2 δίσκων, με 2GB RAM. Στο γραφείο έχω A64 3000+, 2GB RAM και single-SATA δίσκο. Θα το δοκιμάσω και θα ενημερώσω.

Μια άλλη καλή ερώτηση θα ήταν η εξής: Μπορεί να γίνει slipstream το sp?
  •  16-12-2006, 23:07 22365 σε απάντηση της 22333

Κι εγώ το εγκατέστησα χωρίς κανένα πρόβλημα σε Vista RC1, αν και δεν είχα βάλει SP1 beta. Είχα μόνο την CTP του Orcas η οποία εξακολουθεί και παίζει μια χαρά (δηλαδή δυο τρομάρες) όπως και πριν. Δεν έχω δει καμία συγκλονιστική διαφορά επιδόσεων αλλά λόγω ΣΚ δεν έχει τρέξει και πολύ.

Νατάσα Μανουσοπούλου
  •  16-12-2006, 23:51 22371 σε απάντηση της 22333

Mitsaras wrote:
    Μια άλλη καλή ερώτηση θα ήταν η εξής: Μπορεί να γίνει slipstream το sp?

Ναι, μπορεί να γίνει. Δες εδώ για οδηγίες.

Νατάσα Μανουσοπούλου
  •  17-12-2006, 00:27 22376 σε απάντηση της 22371

Κι εγώ το πέρασα και δεν μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση κάτι, ώστοσο θα πρέπει να το δουλέψω λίγο παραπάνω για να έχω πλήρη εικόνα... Το κακό είναι ότι αν στο real machine του laptop έκανε γύρω στα 30 λεπτά, πόσο θα κάνει στα virtual machines?!
    Vir prudens non contra ventum mingit
  •  17-12-2006, 04:12 22380 σε απάντηση της 22323

Νατάσα ευχαριστώ, αυτό ήταν ό,τι χρειαζόμουν!
  •  18-12-2006, 07:22 22414 σε απάντηση της 22323

Ένα μικρό update: Έκανα ένα format τον υπολογιστή μου στο σπίτι, και εγκατέστησα το Visual studio. Χωρίς να περάσω οποιοδήποτε plugin ή να κάνω καν restore τα settings μου, πέρασα κατ'ευθείαν το SP1.

Ο χρόνος που χρειάστηκε για να εγκατασταθεί, ήταν μόλις... 15 λεπτά! Όπως προανέφερα, στις προηγούμενες προσπάθειές μου, ξόδεψα συνολικά 7 ώρες για 5 εγκαταστάσεις. Περίπου μιαμιση ώρα για κάθε εγκατάσταση!
  •  29-12-2006, 12:49 22885 σε απάντηση της 22414

Το έβαλα κι εγώ χτες. Δεν είδα κάτι θεαματικό σε ταχύτητα σε ASP.NΕΤ καταστάσεις.

Μόνο όταν άνοιγα κάποιο templated control με πολλά children, είδα ότι το rendering γινότανε πολύ πιο γρήγορα.
    Simple Photography
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems