Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Bug Tracking....

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò Vader. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος Vader στις 30-07-2007, 09:09. Υπάρχουν 19 απαντήσεις.
Σελίδα 1 από 2 (20 εγγραφές)   1 2 >
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  26-07-2007, 17:47 33829

Bug Tracking....

Εχει κανείς να προτείνει κανένα καλό bug tracking..? οχι ομως web based..
  •  27-07-2007, 02:01 33836 σε απάντηση της 33829

Απ: Bug Tracking....

OnTime 2007.
    Παναγιώτης Κεφαλίδης

"Για να επιτύχεις, θα πρέπει το πάθος σου για την επιτυχία να είναι μεγαλύτερο απο τον φόβο σου για την αποτυχία"

Οι απαντήσεις παρέχονται για συγκεκριμένες ερωτήσεις και χωρίς καμιά εγγύηση. Παρακαλώ διαβάστε τους όρους χρήσης.
  •  27-07-2007, 09:26 33840 σε απάντηση της 33836

Βασικά το On time είναι πολύ παραπάνω από ένα bagtracking σύστημα, αλλά είναι ότι καλύτερο υπάρχει και μάλιστα δωρεάν για ένα χρήστη

Γιώργος Σακαλής
  •  27-07-2007, 10:13 33841 σε απάντηση της 33840

sakalis:

Βασικά το On time είναι πολύ παραπάνω από ένα bagtracking σύστημα, αλλά είναι ότι καλύτερο υπάρχει και μάλιστα δωρεάν για ένα χρήστη

Βασικά το On time 2007 δεν είναι bugtracking.... Ticketing System .....

Δεν μπορώ να παρακολουθώ ποιά bugs έχουν μπεί σε ποιά version...Ουτε Change log σου δίνει ούτε τίποτα... Είναι αλλο πράγματα αυτό ..Π.χ ..δείτε το mantis η το bugzilla....
  •  27-07-2007, 10:16 33843 σε απάντηση της 33841

Από εχθές σπάω το κεφάλι μου να θυμιθώ ένα που είχε πέσει στα χέρια μου και δεν ήταν web based αλλά δεν μπορώ! Angry

Αν επιτρέπεται, γιατί το θέλεις non-web based; 

Dimitris Papadimitriou
    Software Development Professional
    dotNETZone.gr News

Οι απαντήσεις παρέχονται για συγκεκριμένες ερωτήσεις και χωρίς καμιά εγγύηση. Διαβάστε επίσης τους όρους χρήσης.
  •  27-07-2007, 10:33 33845 σε απάντηση της 33843

Γιατί έχω Web based το mantis σε Linux και είναι άψογο ...Δεν δέχεται greek όμως και   πρέπει να έχω ένα ακόμα server ανοικτό ..Ακόμα και σε ASP θα με χάλαγε..Αν μπορούσα να το ενσωματόσω και στο .NET και να συνεργάζεται με το Source θα ήταν άψογο !! αλλα ζητάω πολλά ...

Ομως το να βγάζει versions και να μπορώ να βλέπω τι εχω φτιάξει σε κάθε έδκοση του θεωρώ βασικό κάτι που το OnTime δεν το κάνει γιατί δεν είναι ο σκοπός του αυτός !!!
  •  27-07-2007, 10:35 33846 σε απάντηση της 33843

Ερώτηση ...Εσείς πως βλέπετε τα bugs..?
  •  27-07-2007, 10:58 33848 σε απάντηση της 33846

Vader:

Ερώτηση ...Εσείς πως βλέπετε τα bugs..?

Εγώ προσωπικά χρησιμοποιώ δύο web-based πακέτα (ανάλογα με την περίπτωση):

Gemini (http://www.countersoft.com)
    Issue Manager Enhanced (http://www.ultraapps.com)

Σωτήρης Φιλιππίδης

DotSee Web Services

View Sotiris Filippidis's profile on LinkedIn

DotNetNuke them!
  •  27-07-2007, 11:20 33852 σε απάντηση της 33841

Vader:
    sakalis:

Βασικά το On time 2007 δεν είναι bugtracking.... Ticketing System .....

Δεν μπορώ να παρακολουθώ ποιά bugs έχουν μπεί σε ποιά version...Ουτε Change log σου δίνει ούτε τίποτα... Είναι αλλο πράγματα αυτό ..Π.χ ..δείτε το mantis η το bugzilla....

Μην κρίνεις χωρίς να δοκιμάσεις. Επειδή το OnTime ονομάζει τα bugs σαν "defects" δεν σημαίνει ότι δεν έχει και bugtracking. Και changelog σου δίνει, και diff files βγάζει αμα λάχει κι όχι μόνο. Μπορεί να κάνει ΠΑΡΑ πολλά πράγματα. Είναι ένα σύνολο πακέτου που σε βοηθάει καθ'όλη την ανάπτυξη του λογισμικού σου.

Αυτά.

Παναγιώτης Κεφαλίδης

"Για να επιτύχεις, θα πρέπει το πάθος σου για την επιτυχία να είναι μεγαλύτερο απο τον φόβο σου για την αποτυχία"

Οι απαντήσεις παρέχονται για συγκεκριμένες ερωτήσεις και χωρίς καμιά εγγύηση. Παρακαλώ διαβάστε τους όρους χρήσης.
  •  27-07-2007, 11:28 33854 σε απάντηση της 33852

Το έβαλα και το είδα....εκτός και αν δεν το καταλαβα καλα...

Εμ ..μπορώ να ορίσω μια έκδοση τάδε π.χ και από κάτω να έχει τις διορθώσεις που έχω φτιάξει ..?

κατάλαβεσ τι λεώ..?

μου άρεσε σαν περιβάλλον όμως..
  •  27-07-2007, 13:26 33860 σε απάντηση της 33854

Κάθε φορά που περνάς ενα defect μέσα, δίνεις version κλπ. Μετά, μπορείς να φιλτράρεις αυτά τα οποία έχουν πχ, version 1.1 και workflow step "Fixed" και να δεις ποια έχουν fixariστεί, όπως επίσης μπορείς να πάρεις κια report σε αυτά σαν λίστα όλα.

Για να έχεις μέχρι και comments μέσα στον κώδικα αυτόματα απο το OnTime , πέρασε και το Plugin για το VS, και θα δεις τι εννοώ.

Παναγιώτης Κεφαλίδης

•  27-07-2007, 14:44 33862 σε απάντηση της 33860

Δεν έχω χρησιμοποιήσει το OnTime αλλά ξέρω ότι κάνει καλή δουλειά.

Εγώ χρησιμοποιώ το Gemini με integration με το Subversion. Οπότε σε κάθε issue έχω λίστα με τα αρχεία που άλλαξαν. 

Dimitris Papadimitriou
    Software Development Professional
    dotNETZone.gr News

Οι απαντήσεις παρέχονται για συγκεκριμένες ερωτήσεις και χωρίς καμιά εγγύηση. Διαβάστε επίσης τους όρους χρήσης.
  •  27-07-2007, 15:14 33864 σε απάντηση της 33862

Δεν εννοώ αυτό ....Τα αρχέια που αλλάξαν με ενδιαφερει σαφώς αλλα επίσης με ενδιαφέρει και το εξής:

Κάθε εφαρμογή έχει ενα συγκεκριμένο αριθμό έκδοσης .....Στο σύστημα που έχε τώρα ....έχω πάντα μια ανοικτή έκδοση στην οποία φτιάχνω διπάφορα θέματα...Οταν κλείσει η έκδοση απλά μετά μπορώ να δω ποιές διορθώσεις περιέχει η κάθε έκδοση ....και από τις διορθώσεις βέβαια μπορώ να δω τα αρχεία που άλλαξαν !!

Αυτό...
  •  27-07-2007, 15:16 33865 σε απάντηση της 33860

Το έιδα αυτό... Μπορώ να όρίσω κάπου ότι η ανοικτή έκδοση είναι η τάδε και ολα τα defects/features που φτιάχνω να τα ορίζει αυτόματα εκεί ?
  •  27-07-2007, 17:07 33868 σε απάντηση της 33865

Βρε παναθεμάσε θα καταντήσουμε να κάνουμε διαφήμιση στο OnTime αλλά δεν πειράζει. Ναι μπορείς να το κάνεις. Μπορείς να φτιάξεις custom rule, στο οποίο θα λες ότι στο τάδε project, ότι defect μπαίνει, θα μπαίνει με τάδε WorkFlow Step με τάδε version number.
    Παναγιώτης Κεφαλίδης

Σελίδα 1 από 2 (20 εγγραφές)   1 2 >
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems