George J. Capnias:
Vader:Μα τι λέμε τώρα..? Σοβαρολογούμε ..? Δεν πρέπει να κλειδώνουμε τις εφαρμογές μας επειδή υπάρχει ένα τρόπος να τις ξεκλειδώσεις..? Τότε γιατί δεν αφήνει ο Βασιλάκης τα Windows ανοικτά τελείως ..?
Βασικά υπάρχει μια λάθος προσέγγιση για μένα στο θέμα.... Το να τον παιδέψεις τον άλλον στο να ξεκλειδώσει το προγραμμά σου είναι θεμιτό ..αλλά δεν θα ήταν καλύτερο να τον αποτρέψεις στο να ασχοληθεί με το να ξεκλειδώσει το προγραμμά σου..? Κάνοντας τον να πιστεύε ότι το προγραμμά σου κάνει άλλο από αυτό που διαβάζει με την παρακολούθηηση ..? Καταλαβαίνεις τι λέω..?

Ατυχείς συγκρίσεις, ατυχή και τα συμπεράσματα...
Έχω την εντύπωση, ότι δεν έχεις καθόλου εμπειρία από enterprise περιβάλλοντα ανάπτυξεις εφαρμογών. Είσαι καθαρά με μια νοοτροπία ενός νέου(?!) προγραμματιστή που μόλις έχει φτιάξει την πρώτη του ολοκληρωμένη εφαρμογή και πιστεύει ότι όλη η τεχνολογία είναι μέσα σε αυτή - αν του κλέψουνε τον κώδικα θα του πάρουν και όλη την σοφία. Δεν μπορώ να συνδέσω πως έχεις καταλήξει σε αυτές τις απόψεις ενώ παράλληλα είναι υποστηριχτής του Open Source.
George J.
Ουτε καν θα μπω στον κόπο να σου εξηγήσω τι θέλει να πει ο ποιητής...
Εσύ το πήγες προσωπικά οπότε είμαι αναγκασμένος να γίνω και εγώ λίγο εκτός-θέματος...
Δεν με ξέρεις καν...και το βασικότερο δεν με ξέρεις καν ούτε που έχω δουλέψει και τι γνώσεις έχω.
Σε κανένα από τα μυνηματά μου δεν έθιξα κανένα προσωπικά. Προφανώς μάλον δεν είχες κάτι καλύτερο να πεις από αυτό.
Εϊναι και αυτό μια τακτική. Με αυτόν τον τρόπο όσοι έχουν αντίθετοι άποψη από τα νεύρα τους φεύγουν.
Το αστείο είναι ότι όταν άρχισα να προτογράφω εδώ μέσα πριν απο λίγο καιρό κάποιοι χρήστες σας με πλησίασαν
και είπαν διάφορα. Κάποια από αυτά δυστυχώς βγαίνουν αλήθεια....
Ποιος είπε ότι είμαι υποστηρηκτής του Open Source. Εξέφρασα απλά την αντίθεσή μου σε μια κίνηση της Microsoft.
Τέλος όποιος έχει ανοικτό μυαλό καταλαβαίνει τι λέμε...
Οι υπόλοιποι εδώ μέσα απλά πίνουν τον καφέ τους και περνάνε ευχάριστα την ώρα τους παίζοντας το ΘΕΟΙ v 4.0!!!!!
Συγγνωμη αν θίγω κάποιους αλλά δεν δέχομαι προσωπικές επιθέσεις από ανθρώπους ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΞΕΡΟΥΝ !!!!!