Τον compact δεν τον έχω χρησιμοποιήσει, αλλά πιστεύω ότι κάποιος θα βρεθεί να σου πει τις εντυπώσεις του. Νομίζω ότι έχει τη δυνατότητα συγχρονισμού με κεντρική βάση πάντως.
Δεν γράφουν όλοι σε C# αλλά είναι γεγονός ότι έχει αυξήσει σημαντικά τα ποσοστά της. Σίγουρα δεν θα βγεις χαμένος αν τη μάθεις.
Και κάτι γενικότερο:
Δεν έχει σημασία αν το φτιάχνεις για συγγενή σου ή όχι. Ο πελάτης σπάνια ξέρει τι θέλει. Στην καλύτερη περίπτωση έχει δει κάτι παρόμοιο που του αρέσει.
Δες ποια επιλογή είναι καλύτερη και φρόντισε με το καλό ή με το κακό να του την επιβάλεις. Τις σχεδιαστικές επιλογές τις κάνεις εσύ όχι αυτός. Φρόντισε να του παρουσιάσεις τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα κάθε περίπτωσεις και τους λόγους που σε οδήγησαν στην επιλογή σου. Αν δεν τον νοιάζουν (που είναι και το πιθανότερο) όλα αυτά τότε πολύ απλά κάνεις αυτό που θες.
Αν απλά δηλώσει "Εγώ το θέλω έτσι" τότε πες του ήρεμα και ωραία: Βεβαίος και μπορώ να το κάνω. Θα χρειαστώ 2 μήνες παραπάνω, θα κοστίσει 10.000€ περισσότερο και λόγω της ελλατομένης επεκτασιμότητας το συμβόλαιο συντήρησης θα στοιχίσει 20% επιπλέον.
Για περισσότερες διάβασε το Ζαχαρία