Καλησπέρα...
Χρειάζομαι τα φώτα σας για το τι μπορεί να φταίει στο παρακάτω θέμα.
Έχω φτιάξει ένα dts στο οποίο υπάρχουν κάποια sql tasks και κάποια BulkInsert tasks. Όταν κάνω execute το dts "σκάει" σε ένα συγκεκριμένο bulkinsert task, για το οποίο βγάζει το παρακάτω error:
Microsoft OLE DB Provider for SQL Server (80040e57): String or binary data would be truncated.
Ξέρω ότι το παραπάνω σφάλμα συνήθως εμφανίζεται όταν πάς να εισάγεις μια τιμή σε ένα πεδίο, μεγαλύτερου μήκους από το επιτρεπτό. Στην συγκεκριμένη περίπτωση η εισαγωγή γίνεται σε έναν πίνακα που έχει 4 πεδία varchar(50) και ένα varchar(1000). Το αρχείο από το οποίο γίνεται η εισαγωγή είναι .txt και delimited (|)....και σε κανένα πεδίο δεν περιέχει τιμή μεγαλύερου μήκους από το επιτρεπτό (το έχω τσεκάρεί). Φυσικά το task για να τρέξει χρειάζεται και ένα format file το οποίο ορίζει τα πεδία του .txt αρχείου και σε ποιά πεδία του πίνακα εισάγωνται. Το format αρχείο είναι σωστό, δηλαδή περιέχει 4 πεδία varchar(50) και ένα varchar(1000) και η σειρά είναι σωστή.
Το κακό είναι ότι η βάση βρίσκεται στο εξωτερικό και δεν μπορώ να το τσεκάρω από κοντά....
Έχετε κάποια ιδέα για το τι μπορεί να φταίει!! Προσωπικά δεν μπορώ να σκεφτώ κατι άλλο!!!
Σας ευχαριστώ!!
Hello world....