Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

freetextbox spelling δυνατότητες

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò manosB. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος manosB στις 06-03-2008, 09:38. Υπάρχουν 4 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  04-03-2008, 20:34 40716

freetextbox spelling δυνατότητες

έχω μια σελίδα (asp.net 2.0 C#) με ένα freetextcontrol πάνω. Θέλω με οποιονδήποτε τρόπο να του δώσω δυνατότητες spelling.
    Δεν με ενδιαφέρει αα γίνεται μέσα από το control ή είναι λειτουργία του browser.
    A η απαίτηση είναι να χρησιμοποιείται ΙΕ 6 & 7. Είδα το iespell αλλά δεν βρήκα ελληνικό λεξικό.
    Καμιά ιδέα?

Manos
  •  04-03-2008, 21:47 40718 σε απάντηση της 40716

Απ: freetextbox spelling δυνατότητες

To ΙΕPro υποστηρίζει spelling με τα λεξικά του OpenOffice
    Vir prudens non contra ventum mingit
  •  04-03-2008, 23:50 40723 σε απάντηση της 40718

Δεν είναι κάτι που μου αρέσει να κάνω, αλλά δες εδώ ".Net Framework Open Source Speller και Ελληνικά" και κατέβασε το σχετικό download από εδώ "NetSpell v2.1.7 σε .Net Framework v2.0".

George J.

Υστερόγραφο: Είναι κάτι που θα δείτε και στην επόμενη έκδοση του rich Javascript editor του dotNETZone

George J. Capnias: Χειροπρακτικός Υπολογιστών, Ύψιστος Γκουράρχης της Κουμπουτερολογίας
    w: capnias.org, t: @gcapnias, l: gr.linkedin.com/in/gcapnias
    dotNETZone.gr News
  •  05-03-2008, 17:37 40736 σε απάντηση της 40718

Χρησιμοποίησα το iepro και όντως είναι πολύ εύκολο το σετάρισμα του. Τώρα δοκιμάζω διάφορα.

Αυτό που παρατήρησα είναι ότι όταν γράφεις και ελληνικά και αγγλικά σε μια φόρμα πρέπει να αλλάζεις γλώσσες για να κάνεις ορθογραφικό έλεγχο πράγμα σπαστικό.
    Υπάρχει κανένα work around για αυτό.

Manos
  •  06-03-2008, 09:38 40746 σε απάντηση της 40723

Παιδιά άλλη μια ερώτηση στο ίδιο θέμα (ναι το ξέρω γίνομαι κουραστικός Tongue Tied)

Λοιπόν υπάρχει κανένας λόγος να μην χρησιμοποιήσω το IEPro. Εννοώ επειδή η εφαρμογή θα μπει σε intranet εταιρίας, υπάρχει κανένας σοβαρός λόγος ή (μια πρόφαση Big Smile) που θα επικαλεστεί ο administrator για να μην το εγκαταστήσουμε. Από κάποιες δοκιμές που έκανα πάντως δεν φαίνεται να επηρεάζει άλλες web application ούτε να έχω κανένα θέμα με το performance του ΙΕ.
    Επειδή έχω καεί από κάτι τέτοια κατά καιρούς σας ρωτάω.

Manos
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems