Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Τι ρύθμιση να κάνω για να τρέξει η asp σελίδα?

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò jimenez. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος Dimitris Papadimitriou στις 01-07-2008, 12:33. Υπάρχουν 3 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  01-07-2008, 11:01 43185

Τι ρύθμιση να κάνω για να τρέξει η asp σελίδα?

Καλημέρα, Έχω φτιάξει μια εφαρμογή σε asp. Την έχω εγκαταστήσει σε έναν server win2003 και μια βάση sql server. Ο server είναι στο internet χωρίς firewall. Έχω ρυθμίσει τον iis στην πόρτα 8080 να τρέχει το site. Ston server πάνω είναι ένα μικρό δίκτυο. Τι να τσεκάρω?Μήπως χρειάζεται κάποια ρύθμιση ο server?
    Dimitris S.
    FIRST TEST THEN CODE....
  •  01-07-2008, 11:18 43187 σε απάντηση της 43185

Απ: Τι ρύθμιση να κάνω για να τρέξει η asp σελίδα?

Αν το πρόβλημά σου είναι οτι δεν τρέχει η εφαρμογή, δες αν έχεις δημιουργήσει Application για το συγκεκριμένο site.

Σωτήρης Φιλιππίδης

DotSee Web Services

View Sotiris Filippidis's profile on LinkedIn

DotNetNuke them!
  •  01-07-2008, 11:26 43188 σε απάντηση της 43187

Δημιούργησα application στον iis. Το site τρέχει στο δίκτυο. Αλλά η απέξω δεν το βλέπουν. και με παραξενεύει που δεν είναι σε κανα router ο server.
    Dimitris S.
    FIRST TEST THEN CODE....
  •  01-07-2008, 12:33 43193 σε απάντηση της 43188

Πως γίνεται να μην είναι πίσω από router ο server; Ο μόνος τρόπος για να γίνει αυτό είναι να έχει modem (adsl ή dial-up) συνδεδεμένο πάνω του. Εφόσον ο server σου συνδέεται στο internet μέσω κάποιου hub τότε υπάρχει και router πίσω ή μέσα σε αυτό.

Dimitris Papadimitriou
    Software Development Professional
    dotNETZone.gr News

Οι απαντήσεις παρέχονται για συγκεκριμένες ερωτήσεις και χωρίς καμιά εγγύηση. Διαβάστε επίσης τους όρους χρήσης.
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems