Την 2η ενέργεια την είχα κάνει. Την πρώτη δεν είχα κάνει. Την έκανα και μαζί με κάτι άλλα πράγματα που βρήκα στο net τώρα δουλεύει! Ευχαριστώ πολύ!
Μου έχει παρουσιαστεί κι άλλο ένα πρόβλημα τώρα. Άτιμα windows 2K3

... Ενώ μου βρίσκει το web reference και μου εμφανίζει όλα τα services μόλις πατάω το κουμπί add web reference μου βγάζει ένα messagebox με το μήνυμα : "Unable to download the following files from . http://xxxxx/xxxxx/service.asmx?wsdl Do you want to skip these files and continue?" Πατάω yes και παρατηρώ ότι δεν φέρνει ένα dataset που έχω μέσα στο project με τα web services.
Δεν ξέρω τι φταίει ακριβώς γι αυτό το πρόβλημα. Υποψιάζομαι ότι κάτι παίζει με τα permissions της βάσης στον sql server. Τον 2005 express χρησιμοποιώ. Νομίζω ότι δεν θα μπορούν τα web services να συνδεθούν με την βάση. Στα xp συνδέονταν με το user account Aspnet και απλά έδινα τα κατάλληλα permissions από τον sql. Στα 2003 δεν έχει τέτοιον User. Λίγο που πρόλαβα να ψάξω στο internet βρήκα ότι το αντίστοιχο user account είναι το Network Services. Έδωσα τόσο σ' αυτό, όσο και στο local services permissions αλλά δεν βρήκα άκρη. Θα επανέλθω αύριο, αν μπορείς να βοηθήσεις και σε αυτό θα είμαι υπόχρεος!