βρε παιδια δεν θελω υπερβολες δεν ειναι δα τοσο συνθετο αυτο που θελω . λοιπον θα δωσω οσες πληροφοριες εχω μπας και βγαλουμε ακρη.
1)επιχειρηση εχει ενα site www.company.com
2)απο τον hosting provider εχουμε ανοιξει 10 κλασικα email accounts...so far so good type [email protected]
3)παλαια 10 τερματικα ειχαν δηλωμενα και τους δεκα λογαριασμους και γινονταν μπαχαλα κραταγαν και αντιγραφα στον server isp και δεν ξεραν τι εχει διαβαστει και τι οχι να διαγραφη η οχι κτλ
4)αρα ξεχναμε το πριν.
5)τωρα θελουμε ενα τροπο αυτα τα 10 accounts να κατεβαζουν τα μυνηματα σε 1 μηχανημα μονο! (και να μην μενει ειπαμε τιποτα πανω)
αρα να εχει και τους 10 λεγοριασμους εκει δηλωμενουν ΜΟΝΟ!
6)εχουν γινει rules που αναλογα το μαιλ και το θεμα οργανονονται σε υποφακελους. Παραδειγμα οι πωλησεις εχουν φακελο Sales....ktl ktl
6)τα υπολοιπα τερματικα θελουμε να βλεπουν τα μηνηματα απο αυτο το ενα μηχανημα ΑΛΛΑ το καθε τερματικο να βλεπει Συγκεκριμενα Directories και να εχει δηλωμενα ΜΟΝΟ 1 ή και κανένα email account αν γινεται. Παραδειγμα το τερματικο πωλησεις θα βλεπει το μηχανακι που εχει ολα τα μηνυματα ΑΛΛΑ βαση καποιον ρυθμισεων να βλεπει ΜΟΝΟ το φακελο που θα του καθορισω εγω για παραδειγμα τον sales!
7)ολα τα τερματικα εχουν προσβαση στο ιντερνετι κανονικα, αλλα εγω θα ηθελα οταν επιλεξει ο πωλητης να γραψει μυνημα και το στηλει να το προωθει ουσιαστηκα στο ενα αυτο μηχανακι που τα εχει ολα και αυτο να ειναι ρυθμισμενο (καπως) καθε λεπτο να κανει συννεχεια send/receive, και αυτο γιατι θελω να εχω κοινο φακελο αποσταλμενων!
Αλλιως αν δεν γινεται ας εχω ΜΟΝΟ τον smtp mail.company.com δηλωμενο στο καθε τερματιοκ να τα στελνει απο εκει αμεσα.
δεν υπαρχουν αλλες πληροφοριες. το public sharefolder κανει ακριβως αυτο που θελω οποτε μην ψαχνουμε λεπτομερειες οτι κανει αυτο το προγραμαμ ειναι αυτο που θελω να φτιαξω, απλα το ατιμο δεν δουλευει καθολου σταθερα. Αλλα προγραμματα οπως αυτο ξερεται εχεται δοκιμασει?
σας ευχαριστω για το ενδιαφερων ως τωρα...:)
This Business Is Binary. You are a 1 or a 0. Alive or Dead.-