SpySoftX wrote: |
pedia kalispera, proto post edo pera alla apo oti mou lei o lakis jero idi merikous apo edo mesa polla xronia. |
|
Καλώς ήρθες SpySoftX!
anyway...
ida to site ke prepi na po oti san DESIGN me exi apogoiteusi arketa mexri stigmis. olo to sistima sernete gia kapio logo, i selides fortonoun POLI arga asxetos tis 3XX adsl mou. |
|
Κοίτα, από πλευράς design, ομολογώ πως δεν έχουμε κάνει σχεδόν τίποτα. Αυτά που βλέπεις είναι τα default χρώματα των προϊόντων που χρησιμοποιούμε. Ελπίζω ότι σύντομα, κάποια από τα μέλη (που έχουν ταλέντο σε τέτοια θέματα) θα βοηθήσουν να το κάνουμε πολύ πιο όμορφο!
Από πλευράς ταχύτητας, όμως, με ξαφνιάζει αυτό που λες! Εγώ δεν έχω αντιμετωπίσει ποτέ μου πρόβλημα ταχύτητας - ίσα ίσα, που η όλη υλοποίηση μου φαίνεται πάρα πολύ γρήγορη! Έχει κανείς άλλος πρόβλημα ταχύτητας ρε παιδιά? Να το κοιτάξουμε αυτό - είναι σημαντικό αν έχουμε τέτοιο πρόβλημα!
Tha sas protina na anevasete kana forum ajiopisto kata tin diki mou apoji pou to xrisimopio xronia to INVISIONBOARD. Tsabe ine ke exi ke portal ke oti thelete. |
|
Η επιλογή των συγκεκριμένων εργαλείων έγινε μετά από πολύ σκέψη και ψάξιμο. Το θεωρώ αστείο να ανεβάσουμε ένα portal/forum με focus στην πλατφόρμα της Microsoft, και να βασίζεται σε PHP και MySQL. Είναι αλήθεια πως για τέτοια θέματα (portals & forums) έχει γίνει πολύ περισσότερη δουλειά σε PHP και MySQL παρά σε .NET, αλλά αυτό αλλάζει, και πιστεύω πως η λύση DotNetNuke 3.0 και CommunityServer 1.0 (που ακόμα δεν έχουν βγει σε release) θα είναι μια χαρά, για τις ανάγκες μας.
Kante kati opos dipote gia to theme tou site alla auta gia tora euxome na anevi to site oxi se thema zografikis ke tetia alla se thema piotitas post ke oreo ke xrisimo iliko. auto ine pou mas xriazete ke mas kei olous. |
|
Τώρα έπιασες το νόημα! Η προσπάθεια είναι να μαζέψουμε καλό κόσμο και να γίνονται χρήσιμες συζητήσεις - να μοιραζόμαστε ειδήσεις και εμπειρίες. Το look του site είναι δευτερεύον (αρκεί φυσικά να μην είναι εντελώς χάλια, που ελπίζω ότι δεν είμαστε!)
Και μία παράκληση: κάνουμε μία προσπάθεια να μην γράφουμε greeklish στα forums. Ξέρω ότι πολλοί έχουν συνηθίσει να γράφουν σε greeklish πλέον, αλλά επειδή ένα βασικό μέρος του site είναι η αναζήτηση, θα έχουμε καλύτερα αποτελέσματα αν όλοι γράφουμε με τον ίδιο τρόπο - κανονικά ελληνικά. Ευχαριστώ.
Patrick