Χαίρομαι που σας ξαναβρίσκω καθώς έχω να στείλω μήνυμα στο site από τα 16 μου....(δεν σταμάτησα να διαβάζω Ζαχαρία:P)
Αυτήν την στιγμή βρίσκομαι στο δεύτερο έτος και σπουδάζω μηχανικός πληροφοριακών και επικοινωνιακών συστημάτων.Γνωρίζοντας καλύτερα τον τελευταίο καιρό το κόσμο του προγραμματισμού στην Ελλάδα, στεναχωριέμαι για την προχειρότητα και το "ελα να το τελειώνουμε" κωδικά και νοοτροπία που υπαρχή,δεν είμαι κάποιος ειδικός ή κάποιος απίστευτος προγραμματιστής,αλλά έχω σπαταλήσει αρκετό χρόνο προγραμματίζοντας για να μπορώ να καταλάβω και να κρίνω πανω στο θέμα(όσο μου το επιτρέπουν οι πληροφορίες που έχω)
Θα ήθελαν την γνώμη σας για την εργασία από την Ελλάδα σε εταιρία του εξωτερικού(πάντα σαν προγραμματιστή μιλάμε). Πιστεύεται ότι εύκολα γίνεται;Είναι βιοποριστικό;Πως μια εταιρία προγραμματισμού θα προσλάβει κάποιον από την Ελλάδα , τι θα ζητάει στο βιογραφικό του;τα χρήματα είναι περισσότερα;Ξερεται-Πιστεύεται πως στην Ελλάδα είναι δυνατόν να δουλέψει κάποιος σε μια εταιρία και να φτιάχνει ποιοτικό κώδικα-προίον;(χωρις να τον πιέζει ο πελάτης για φτηνά γρήγορα ή αλλοί λόγοι κ.τλ.).Αυτον είναι και το ζητημά μου θέλω εκεί που θα δουλέψω να μπορώ να φτιάχνω κάτι που να αξίζει.