Pak:Έχει χρόνια να διαβάσω τέτοια ηλιθιότητα...
Αμ, εγώ;!
Μπορεί να κάνω λάθος, αλλά έχω την υποψία ότι όλοι όσοι προβαίνουν σε τέτοιου είδους "δηλώσεις", συμπεριφέρονται τελικά σαν τον Φέρμα στο "
Τίποτα πιο εκλεκτό"! Άσε δηλαδή που για μένα υπάρχει ΚΑΙ δόλος! Έχω βαρεθεί να διαβάζω αγγελίες του τύπου:
"
Ζητείται νευροχειρούργος, καρδιολόγος, κτηνίατρος, με μεταπτυχιακό ή διδακτορικό στη... μαιευτική"!!
Δεν είναι άσχετοι όλοι αυτοί που γράφουν τέτοιες αγγελίες. Απλά δε σκοπεύουν να πληρώσουν και αναζητούν πειστικό άλλοθι για να μη υπάρχουν αντιδράσεις. Είχα διαβάσει κι ένα κείμενο, δε θυμάμαι όμως το link, το οποίο με πολύ ωραίο και καμουφλαρισμένο τρόπο σου έριχνε όλες τις αντιστάσεις. Πως; Μα κλασικά, εξαίροντας την C++ και "κατακρίνοντας" τα managed περιβάλλοντα και το πόσο έχει πέσει το επίπεδο της παρεχόμενης εκπαίδευσης στις σχολές πληροφορικής. Ο τύπος, όμως, προδόθηκε γιατί του "ξέφυγε" ότι για να βρει αυτό θέλει πρέπει να προσλάβει αποφοίτους σχολών κατηγορίας Harvard. Αν θέλεις, κύριε, Harvard material, ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ!! Δε μπορεί να προσλάβεις τέτοιον απόφοιτο με το βασικό και να του τα πρήζεις! Υιοθετώ, προς στιγμήν, την άποψή σου. Μπορεί το επίπεδο να έχει πέσει, μπορεί τα πανεπιστήμια να μην παρέχουν την εκπαίδευση που πρέπει (ή που θέλεις), αλλά στην αγορά υπάρχει αυτό που ζητάς. Βάλε, λοιπόν, το χέρι στην τσέπη και μην ψάχνεις κι εσύ άλλοθι για να μην πληρώσεις!
Ακόμα κι ένας άνθρωπος μπορεί ν' αλλάξει τον κόσμο. Μη θέλεις να κυβερνήσεις. Απλά δείξε το μονοπάτι κι ο κόσμος θ' ακολουθήσει!!