Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Βουλγαρικό INETA .NET User Group

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò Παναγιώτης Καναβός. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος patrick στις 28-01-2005, 00:17. Υπάρχουν 10 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  27-01-2005, 01:25 1034

Surprise [:O] Βουλγαρικό INETA .NET User Group

Αχ, εγώ σας τό λεγα ότι θα μας φάνε λάχανο οι Βούλγαροι, δε σας τό λεγα? Σας τό λεγα! Μας βλέπουν σαν ξερολούκουμο! Κι αυτό σας τό λεγα!Crying

Νά και το site (σε Sharepoint!), να και η καταχώρηση στο INETA:

User Group: Sofia's .NET Usergroup
    Description: The first .NET usergroup in the country. Focused around .NET/App Atchitechture/MS Technologies. Founded by Vladimir Tchalkov (VS MVP), Nikola Kasev (MCSD.NET, MCT) and Branimir Giurov (MCSD.NET, MCDBA, MCT, C# MVP).
    Number of Members: 35
    Group Representative: Branimir Giurov
    Email: [email protected]
    Home Page: http://www.sofiadev.org
    Group Focus: .NET, Application Architecture, .NET Enterprise Servers
    Meeting Date (Day of month): 4th Friday of the month
    Meeting Time: 18:00
    Meeting Description: For now we meet at the local Microsoft office. Agenda: - intro on the meeting - presentation on the subject (discussed at the previouse meeting) - discussion/Q&A on the presentation - going out for a few beers and a frieldly chat
    Meeting Location: Microsoft's office

Κύριοι, πρέπει να δραστηριοποιηθούμε γιατί μας φάγανε! (Αναρωτιέμαι, τί τρώνε αυτοί στις συναντήσεις τους?)
    Παναγιώτης Καναβός, Freelancer
    Twitter: http://www.twitter.com/pkanavos
  •  27-01-2005, 01:57 1035 σε απάντηση της 1034

Re: Βουλγαρικό INETA .NET User Group

Big Smile

Δεν κατάλαβα δηλαδή...  Βάλανε ένα Sharepoint και ένα plug-in για RSS και έχουμε site? Η δήλωση σε τρόμαξε; Η μήπως οι τίτλοι τους;;; Smile

Εχουμε περισσότερα μην αγχώνεσαι... Απλά ο δρόμος είναι μακρύς και ο καλύτερος θα μείνει! Big Smile

George J.

George J. Capnias: Χειροπρακτικός Υπολογιστών, Ύψιστος Γκουράρχης της Κουμπουτερολογίας
    w: capnias.org, t: @gcapnias, l: gr.linkedin.com/in/gcapnias
    dotNETZone.gr News
  •  27-01-2005, 10:07 1038 σε απάντηση της 1035

Απ' ότι είδα, τo ΙΝΕΤΑ δέχεται και υπάρχοντα user groups.
    Αφελής - ίσως - ερώτηση: Δεν γίνεται να κάνουμε αίτηση να μπούμε κι εμείς;
    Vir prudens non contra ventum mingit
  •  27-01-2005, 10:08 1039 σε απάντηση της 1035

Όχι, το γεγονός ότι έκαναν κανονικό User Group, που σημαίνει τακτικές συναντήσεις και συζητήσεις πάνω σε συγκεκριμμένα θέματα. Θα πρέπει και εμείς να το κάνουμε αυτό για να θεωρηθούμε User Group και να μπούμε στο INETA.
      Νομίζω ότι ο κ. Τσούχλαρης μπορεί να μας διαφωτίσει, καθώς το www.clubpocketpc.gr είναι το μοναδικό ελληνικό User Group. Πιστεύω πάντως ότι αν φέρναμε και την Καλομοίρα στα meetings θα είχε μεγάλη προσέλευση Wink
  •  27-01-2005, 10:19 1040 σε απάντηση της 1039

pkanavos wrote:
    Πιστεύω πάντως ότι αν φέρναμε και την Καλομοίρα στα meetings θα είχε μεγάλη προσέλευση Wink

Δεν ξέρω για τους άλλους, εγώ πάντως δεν θα πλησίαζα... Βρείτε άλλον τρόπο να με δελεάσετε!

Πάντως, πέρα από την πλάκα, οι τακτικές συναντήσεις και οι συζητήσεις δε με χαλάνε (σοβαρά, δεν μιλάω για μπυροκατάσταση και μεζεδοκατάσταση). Και μάλιστα, απορώ πως δεν έχουμε κανονίσει τίποτα μέχρι σήμερα...
    Vir prudens non contra ventum mingit
  •  27-01-2005, 11:37 1041 σε απάντηση της 1040

Νομίζω ότι προσδιόρισες σαφέστατα το κατάλληλο δέλεαρ. Μάλιστα συμφωνώ μαζί σου στο ότι μια μπυρομεζεδοκατάσταση είναι προτιμότερη από την Καλομοίρα, αν και δυσχεραίνει τη συζήτηση. Αν μέναμε μόνο στις μπύρες ... ? Wink

Όσο για τις τακτικές συζητήσεις, αυτό είναι μεγάλη δουλειά. Ποιός θα το οργανώσει, ποιο θέμα θα συζητηθεί, ποιος θα μιλήσει αν υπάρχει ομιλητής, να βρεθεί κατάλληλη ώρα, ποιός αντικαθιστά τον οργανωτή αν αυτός πάει και παντρευτεί Wink ...

Πλάκα-πλάκα, πιστεύω ότι αν μαζευόμασταν 5-6 άτομα για να συζητήσουμε ένα θέμα τακτικά, σιγά-σιγά θα έπαιρνε το δρόμο του το πράγμα. Τώρα που το site πήρε το δρόμο του, καιρός είναι να ξεκινήσει και το User Group.
  •  27-01-2005, 16:01 1045 σε απάντηση της 1041

Λοιπόν πλάκα στην πλάκα όταν είμασταν με το Μάνο μαζί και τώρα με τα άλλα παιδιά στην εταιρεία, όταν κόντευε ώρα για την κάνουμε και ήταν "η ώρα του παιδιού" λέγαμε ο ένας στον άλλο αυτά που βρήκε, που έκανε ή δεν μπόρεσε να κάνει, μια "παρουσίαση" κάποιου άρθρου που βρήκε, που τον βοήθησε και άλλα τέτοια.

Νομίζω ότι και τα User Groups πρέπει να κινηθούν προς την ίδια κατάσταση. Το να βάλεις 10-15 νοματέους σε ένα δωμάτιο και να τους κάνεις να μιλήσουν για τα προβληματά τους σαν επαγγελματίες και να δουν ο ένας που βρήσκεται σε σχέση με τον άλλο και να ανταλάξουν απόψεις περί αυτού δεν θέλει να είναι κάποιος guru!

Με τον Patrick μαζί μας, έχω την τύχη να πω ότι τον έχω δει και μέσα σε αίθουσα και σε παρουσίαση, δεν νομίζω ότι δεν έχουμε την επιτυχία στο τσεπάκι. Από κει και πέρα όσοι έχουν την εμπειρία του trainer δεν είναι και πολύ μακριά από αυτό.

Πιστεύω είναι να πούμε ότι βρησκόμαστε κάπου. Μετά τα άλλα θα έρθουν μόνα τους.

George J.

George J. Capnias: Χειροπρακτικός Υπολογιστών, Ύψιστος Γκουράρχης της Κουμπουτερολογίας
    dotNETZone.gr News
  •  27-01-2005, 16:12 1047 σε απάντηση της 1045

Δυστυχώς ο Patrick είναι η περίπτωση "Ποιός θα τον αντικαταστήσει αν παντρευτεί?" Devil

Στο site της INETA, του www.codezone.info και αλλού υπάρχουν συμβουλές πως να ξεκινήσει ένα user group. (Αλλά βαριέμαι να τις ξαναψάχνω τώρα). Το βασικό, αφού βρεθεί ο χώρος, είναι να κανονιστούν τακτικές συναντήσεις. Μετά, να υπάρχουν συγκεκριμμένα θέματα όσο είναι δυνατόν. Π.χ. τη μια φορά κάποιος θα μιλήσει για ADO.NET, την άλλη για Security, την παράλλη για SQL ή ότι άλλο. Εύκολα προσβάσιμο σημείο συνάντησης. Κατάλληλη ώρα (η Παρασκευή 6:00 μμ των Βούλγαρων είναι καλή περίπτωση).

Βασικά, αν πάρεις τις συναντήσεις των moderators και τις κάνεις τακτικές, μειώνοντας τον χρόνο κατανάλωσης πίτσας και βάζοντας συζήτηση θα έχεις πετύχει! Και για όποιον προτιμάει μπυρόνια αντί για Καλομοίρα, κλείνουμε το pub στα Assos Odeon Μαρούσι και "συζητάμε" με Guiness.ΝΕΤ! Beer
  •  27-01-2005, 19:21 1050 σε απάντηση της 1047

Ντροπή να λέμε τέτοια πράγματα τέτοιες μέρες! Θες να την λακίσει και να τρέχει ο κόσμος να τον βρει; Ξέρεις πόσο καιρό κάνανε να τον πείσουνε; Big Smile

Κάτι είχαμε πει για μια συνάντηση μέσα στο Δεκέμβριο αλλά φαντάζομαι το γεγονός του γάμου έχει να κάνει με την αναβολή. Μπορεί να έχει βγει και ο CS μέχρι την επιστροφή από το γαμήλιο ταξίδι. Δεν είναι ανάγκη να τρέχουμε. Σταθερά βήματα θέλουμε. Προς το παρόν πιστεύω ότι πρέπει να μας μάθει ο πολύς κόσμος όχι μόνο στην Αθήνα αλλά και στην υπόλοιπη ελλάδα. Το ότι μετά από 6 μήνες είμαστε 100 είναι κάτι. Αλλά πρέπει να γίνουμε 1000. Τώρα αν είματε INETA ή όχι, μπορούμε να γίνουμε και αργότερα...

George J.
    dotNETZone.gr News
  •  28-01-2005, 00:09 1060 σε απάντηση της 1050

Ρε, δεν σας προλαβαίνω πια εσάς!  Μία μέρα δεν μπαίνω στο internet (όπως είπα επειδή δεν έχω τηλέφωνο ακόμα), και γράφετε 20+ μηνύματα - στα οποία με σχολιάζετε κιόλας! Stick out tongue

Για τον γάμο δεν μου αλλάζετε γνώμη - too late now! Smile  Όσο για την συνάντηση, sorry παίδες, αλλά θα πρέπει να περιμένει λίγο (> 5/2/2005).

Μου τη δίνει που τώρα που είμαι στα φουλ τρεξίματα (και χωρίς internet) έχει πάρει μπρος το πράμα και γράφετε όλοι με όρεξη!  Θέλω και εγώ να παίξω!!!!Sad

Patrick
  •  28-01-2005, 00:17 1061 σε απάντηση της 1038

KelMan wrote:
    Απ' ότι είδα, τo ΙΝΕΤΑ δέχεται και υπάρχοντα user groups.
    Αφελής - ίσως - ερώτηση: Δεν γίνεται να κάνουμε αίτηση να μπούμε κι εμείς;

Για να μπούμε στο INETA χρειάζονται regular physical meetings (με τα μέλη, όχι τους moderators μόνο).  Μόλις τα οργανώσουμε και αυτά (ελπίζω στα καινούργια γραφεία της MS) θα μπορούμε να κάνουμε αίτηση.  Ήδη έχω γνωρίσει και έχω μιλήσει με τον υπεύθυνο της INETA, οπότε we're getting there!Wink

Patrick
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems