Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Internet Explorer 7 Beta 3

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò George J. Capnias. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος Dimitris Papadimitriou στις 01-07-2006, 09:41. Υπάρχουν 3 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  30-06-2006, 01:03 14316

Star [*] Internet Explorer 7 Beta 3

Ο Internet Explorer 7 (IE7) Beta 3 έχει σχεδιαστεί για να κάνει τις καθημερινές εργασίες ευκολότερες, να παρέχει δυναμικά ασφάλεια, να βελτιώσει την πλατφόρμα ανάπτυξης και την διαχείριση του. Οι βελτιώσεις για τον τελικό χρήστη περιλαμβάνουν νέο interface, tabbed browsing, βελτιώσεις την εκτύπωση, βελτιωμένη δυνατότητα αναζήτησης, τροφοδοσίες RSS, δυναμική ασφάλεια αλλά και ακόμη περισσότερα χαρακτηριστικά.

Λήψη:

George J.

George J. Capnias: Χειροπρακτικός Υπολογιστών, Ύψιστος Γκουράρχης της Κουμπουτερολογίας
    w: capnias.org, t: @gcapnias, l: gr.linkedin.com/in/gcapnias
    dotNETZone.gr News
  •  30-06-2006, 14:11 14337 σε απάντηση της 14316

Απ: Internet Explorer 7 Beta 3

επιτέλους θα σταματήσω να πατάω Alt+Διπλό Shift για να αλλάζω γλώσσα! Αν και μου είχε γίνει λιγάκι συνήθεια!

Dimitris Papadimitriou
    Software Development Professional
    dotNETZone.gr News

Οι απαντήσεις παρέχονται για συγκεκριμένες ερωτήσεις και χωρίς καμιά εγγύηση. Διαβάστε επίσης τους όρους χρήσης.
  •  01-07-2006, 07:15 14353 σε απάντηση της 14316

Γιατί δεν μπορώ να συνηθήσω τον 7 με τίποτα και μου σπάει τα νεύρα;

Μήπως έχει κάποιο option να γυρίσει το σουλούπι του και τη συμπεριφορά του σε αυτό του 6 και δεν το έχω βρει;

Πιο εύκολα συνήθησα τον Firefox... που τώρα που το σκέφτομαι, άρχισα να το χρησιμοποιώ περισσότερο γιατί ο 7 μου κάθεται στο στομάχι...

Χρήστος Γεωργακόπουλος
  •  01-07-2006, 09:41 14358 σε απάντηση της 14353

γιατί το λες αυτό. Είναι μάλλον θέμα συνήθειας.

Δυο πράγματα που με ενοχλούν εμένα είναι

• δεν μπορώ να βάλω μενού ή links κλπ. μαζί με την address bar και πιάνει μόνη της μια ολόκληρη γραμμή στο toolbar.
    • όταν ανοίξεις πολλά tab κάποια κρύβονται, σε αντίθεση με τον firefox που τα μικραίνει πολύ. Ίσως να υπάρχει κάποιο tweak γι αυτό!;;;

Dimitris Papadimitriou
    Software Development Professional
    dotNETZone.gr News

Οι απαντήσεις παρέχονται για συγκεκριμένες ερωτήσεις και χωρίς καμιά εγγύηση. Διαβάστε επίσης τους όρους χρήσης.
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems