Προσωπικά η ανακοίνωση αυτή μου φαίνεται το ισοδύναμο του να έχεις στα χέρια σου ένα πανάκριβο ενισχυτή που δεν έχει...volume και μετά να γίνεται ολοκληρη φασαρία επειδή σου βάλανε στο επόμενο μοντέλο και το volume dial!
Τι θελω να πω; Εδώ και αρκετό καιρό χρησιμοποιώ το Maxthon για να κάνω τις δουλειές μου χωρίς να χρειάζεται να ανοίξω 18 παράθυρα (ναι, τόσα έχω ανοιχτά συνήθως στον Maxthon
). Αλλα, εκτος αυτού, έχει άλλα δύο πράγματα τα οποια πολύ θα ήθελα να τα δω να υλοποιούνται στον ΙΕ χωρίς να απαιτούνται extensions:
1. Super drag & drop (τραβας ενα link λιγο πιο κει και ανοίγει σε νέο (tabbed) παραθύρι). Σουπερ οταν εχεις καμμια 10αριά links και θελεις γρήγορα - γρήγορα να τα ανοίξεις. Ασε που έχει και links list που σου κάνουν p*** τη σελίδα και μπορείς με μια κίνηση να τα ανοίξεις όλα..
2. Mouse gestures. Αντί των σπαστικών "δεξί κλικ, κουνα ποντίκι, close" και όλων των ισοδύναμων, τώρα αρκεί μια κίνηση κατω και δεξιά για να κλείσει το αναθεματισμένο παραθύρι και να μην μας απασχολεί άλλο (με πατημένο το δεξί κουμπί). Μπορεί να φαίνεται γελοίο, αλλά μου έχει σώσει τη ζωή!
Αντε να δουμε...στον ΙΕ 16 ισως δούμε τέτοια τεχνολογικά "επιτεύγματα".....
Σωτήρης Φιλιππίδης
DotSee Web Services