Παιδια....
Παρτε τον client-side κώδικα και βάλτε τον σε δική σας σελίδα. Βαλτε τη σε ένα USB key. (Βήμα προαιρετικό, αν και μόνο αν έχετε τη δυνατότητα να χρησιμοποιείτε usb keys όπου βρίσκεστε).
Μετα: Διατηρήστε την παλιά σας πολιτική για τα πολύ "ευαίσθητα" passwords (ebanking, paid services etc). Υιοθετήστε μια σειρά από 5-6 master passwords αναλόγως με το είδος του site που μπαίνετε (π.χ. σε διάφορα γενικής φύσης portals μπορεί να έχετε το ίδιο master password, ενώ σε διάφορα sites εξειδικευμένου περιεχομένου σχετικού με τα ενδιαφέροντά σας, άλλο master password, σε ηλεκτρονικά καταστήματα άλλο κλπ.).
Νομίζω οτι ο συνδυασμός των δύο καταστάσεων είναι ασφαλής. Θα το ακολουθούσα, μια και γράφομαι σε αρκετά πράγματα κατά καιρούς, το μόνο που με δυσκολεύει είναι το οτι πρέπει να αλλάξω το password μου σε τουλάχιστον 100 υπηρεσίες (τα passwords προς το παρόν αποθηκεύονται σε ένα υπερ-ασφαλές από hacks σύστημα, το οποίο αποτελείται από ένα μικρό pocket χάρτινο τηλεφωνικό καταλογάκι και ένα στυλό)

Αλλο πραγμα όμως ήθελα να επισημάνω: Για μένα, π.χ., δεν καταργείται η ανάγκη να κρατώ σημειώσεις μια και χρησιμοποιώ και ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ USERNAMES. Εχω κατα καιρούς χρησιμοποιήσει διάφορα (sfilip, pilotsf, cap, sotirisf, και καμμια 10αρια άλλα). Τωρα θα μου πεις, το να κρατάς κάπου έστω και σε ένα usb key τα usernames μόνα τους είναι (σχετικά) πιό ασφαλές από το να κρατάς τα passwords μαζί....
Οσο για αυτό που λέει ο Aris, διαφωνώ. Από τη στιγμή που τα passwords σου θα μπουν στο PC σου με κάποιο τρόπο (γιατί αυτό κατάλαβα οτι κάνει), κατά την ταπεινή μου γνώμη είσαι νεκρός (και άφραγκος αν έχεις και ebanking - credit card πράγματα).
Σωτήρης Φιλιππίδης
DotSee Web Services