Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Μαθήματα Java (Θεσσαλονίκη)

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò Darkman_dd. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος Panagiotis Kefalidis στις 20-03-2007, 17:04. Υπάρχουν 5 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  20-03-2007, 13:53 26743

Μαθήματα Java (Θεσσαλονίκη)

Καλησπέρα. Κατ' αρχήν ζητώ συγνώμη για το ότι ψάχνω για java developer σε forum για .net. Απλά λόγω του ότι διαβάζω το forum (αν και δε συμμετέχω), κάποιοι εδώ μέσα μπορεί να ξέρουν και java κι επειδή βιάζομαι πολύ να βρω κάποιον, βάζω την αγγελία μου κι εδώ. Αν δε συμφωνεί με τους όρους, μπορείτε να τη σβήσετε. :)

Ψάχνω άμεσα κάποιον developer για να μου κάνει κάποια μαθήματα σε Java για να βοηθηθώ στην ολοκλήρωση της πτυχιακής μου εργασίας. Βρίσκομαι στη Θεσσαλονίκη. Η πτυχιακή είναι ένα σύστημα e-voting. Χρειάζομαι βοήθεια στο στήσιμο του project σε κάποιο IDE (Intellij, Netbeans, Eclipse) -δεν έχω ξαναχρησιμοποιήσει κανένα- και γενικά να μου λύσει διάφορες απορίες, ειδικότερα σε Servlets/JSP. Δεν έχω ξαναδιδαχτεί java κι ό,τι έχω μάθει κι έχω κάνει μέχρι στιγμής, το έχω κάνει μόνος. Ευχαριστώ.
  •  20-03-2007, 14:44 26746 σε απάντηση της 26743

Απ: Μαθήματα Java (Θεσσαλονίκη)

Η δημοσίευση, αν και δεν συμφωνεί με τους κανονισμούς της περιοχής, εγκρίνεται κατ'εξαίρεση λόγω του επείγοντος χαρακτήρα της. Θα παρακαλέσουμε όμως οι συνάδελφοι που τοποθετούν αγγελίες σε σχετικές περιοχές να προσπαθούν όσο γίνεται να ακολουθούν τους αντίστοιχους κανονισμούς.

Σωτήρης Φιλιππίδης

DotSee Web Services

View Sotiris Filippidis's profile on LinkedIn

DotNetNuke them!
  •  20-03-2007, 15:05 26751 σε απάντηση της 26746

Ευχαριστώ πολύ για την έγκριση. Αν θέλει κάποιος να απαντήσει, μπορεί να το κάνει είτε εδώ, είτε με pm. :)
  •  20-03-2007, 16:30 26760 σε απάντηση της 26751

Μήπως κατα τύχη σε λένε και Κώστα και σπούδαζες Aγγλία? Stick out tongue

Παναγιώτης Κεφαλίδης

"Για να επιτύχεις, θα πρέπει το πάθος σου για την επιτυχία να είναι μεγαλύτερο απο τον φόβο σου για την αποτυχία"

Οι απαντήσεις παρέχονται για συγκεκριμένες ερωτήσεις και χωρίς καμιά εγγύηση. Παρακαλώ διαβάστε τους όρους χρήσης.
  •  20-03-2007, 16:57 26762 σε απάντηση της 26760

Με λένε Στάθη και σπούδαζα στην Καβάλα. :)
  •  20-03-2007, 17:04 26764 σε απάντηση της 26762

Έχε υπόψιν σου σε παρακαλώ τότε, ότι εάν βρεις κάποιο, στείλε μου σε παρακαλώ ένα Pm γιατί χρειάζεται φίλος άτομο για ακριβώς το ίδιο πράγμα (νομίζω κι εκείνος e-voting θέλει να φτιάξει.).

Ευχαριστώ.

Παναγιώτης Κεφαλίδης

"Για να επιτύχεις, θα πρέπει το πάθος σου για την επιτυχία να είναι μεγαλύτερο απο τον φόβο σου για την αποτυχία"

Οι απαντήσεις παρέχονται για συγκεκριμένες ερωτήσεις και χωρίς καμιά εγγύηση. Παρακαλώ διαβάστε τους όρους χρήσης.
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems