Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Sort-Cut Αλλαγής γλώσσας (Alt+Shft) δεν δουλεύει σε φόρμα VB 6.0

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò Nassos.NET. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος pantelee στις 13-07-2007, 21:29. Υπάρχουν 6 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  04-07-2007, 14:59 33382

Sort-Cut Αλλαγής γλώσσας (Alt+Shft) δεν δουλεύει σε φόρμα VB 6.0

Καλησπέρα σε όλους,

Συμβαίνει κάτι περίεργο, όταν τρέχω VB application δεν μου αλλαζει η γλώσσα με το γνωστό sort-cut (Alt+Shft), έχει καποιος καμία ιδέα για το αν μπορώ να απαλαγώ απο αυτό το πρόβλημα?

Αν ναι, ΠΩΣ??

Ευχαριστω

Νάσος

"Success is the ability to go from one failure to another with no loss of enthusiasm."
    Winston Churchill

"Quality means doing it right when no one is looking."
    Henry Ford

•  04-07-2007, 15:23 33383 σε απάντηση της 33382

Απ: Sort-Cut Αλλαγής γλώσσας (Alt+Shft) δεν δουλεύει σε φόρμα VB 6.0

Πιθανολογώ ότι το πρόγραμμά σου ελέγχει το πληκτρολόγιο και κόβει κάποιους control κωδικούς, και έτσι δεν γίνεται η αλλαγή - ή μετατρέπει τους ελληνικούς χαρακτήρες από ελληνικούς σε λατινικούς. Στο taskbar που έχει την ένδειξη της γλώσσας, αλλάζει όταν κάνεις την αλλαγή στο πλητρολόγιο ή όχι;

George J.

George J. Capnias: Χειροπρακτικός Υπολογιστών, Ύψιστος Γκουράρχης της Κουμπουτερολογίας
    w: capnias.org, t: @gcapnias, l: gr.linkedin.com/in/gcapnias
    dotNETZone.gr News
  •  04-07-2007, 15:48 33386 σε απάντηση της 33383

Καλησπέρα Γιώργο,

Όχι δεν ελέγχω το πληκτρολόγιο, ούτε κάνω μετατροπή χαρακτήρων,

για την ακρίβεια έχω μια VB MDI parent και ανοίγω και NET και VB φόρμες (MDI child), όταν είμαι στην NET Φόρμα δουλεύει μια χαρά, αν η child είναι VB τότε δεν αλλάζει.

PS για να ανοίξω μία ΝΕΤ φόρμα, χρησιμοποιώ την ΝΕΤ φόρμα σαν Control και το βάζω σε μια VB φόρμα με (MDIExtender)

Nassos

"Success is the ability to go from one failure to another with no loss of enthusiasm."
    Winston Churchill

"Quality means doing it right when no one is looking."
    Henry Ford

•  04-07-2007, 19:09 33391 σε απάντηση της 33386

Όταν δούλευα με VB6 πριν χρόνια θυμάμαι ότι είχα και εγώ ένα παρόμοιο πρόβλημα όταν χρησιμοποιούσα RichTextBox το οποίο δεν έκανε την αλλαγή της γλώσσας. Απλά το αναφέρω, δεν ξέρω τι έχουν οι φόρμες σου και σε τι control γράφεις.
  •  13-07-2007, 18:44 33578 σε απάντηση της 33382

Κάποια στιγμή αντιμετώπισα κι εγώ ένα πρόβλημα με την αλλαγή της γλώσσας, όχι με VB αλλά το αναφέρω σαν ιδέα.
    Το πρόβλημα παρουσιαζόταν όταν συμπλήρωνα πεδία σε μία φόρμα στο ιντερνετ. Μου είχε κάνει εντύπωση ότι απαιτούσε διπλό κλικ σε command button και τελικά αυτό μου έδωσε την ιδέα. Ήθελε διπλό SHIFT με πατημένο το ALT! Tongue Tied
  •  13-07-2007, 20:29 33580 σε απάντηση της 33578

Υπήρχε κάποιο πρόβλημα σε κάποια beta του IE7 που μου θυμίζει κάτι τέτοιο.

Dimitris Papadimitriou
    Software Development Professional
    dotNETZone.gr News

Οι απαντήσεις παρέχονται για συγκεκριμένες ερωτήσεις και χωρίς καμιά εγγύηση. Διαβάστε επίσης τους όρους χρήσης.
  •  13-07-2007, 21:29 33582 σε απάντηση της 33580

IE ήταν σίγουρα αλλά 7 ή beta μάλλον όχι. Δεν πρέπει να έφταιγε ο browser. Δεν το έκανε γενικά. Ήταν φορτωμένο περιβάλλον java για διαχείριση βάσης δεδομένων από την oracle. Από την άλλη όμως σε άλλους υπολογιστές δεν υπήρχε τέτοιο πρόβλημα. Οπότε το τι έφταιγε...
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems