Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Γιατί στο publish δεν αντιγράφει τα Reports?

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò Panos Kousidis. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος rantanplan στις 01-10-2007, 01:30. Υπάρχουν 5 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  31-08-2007, 17:10 34639

Γιατί στο publish δεν αντιγράφει τα Reports?

Έχω στο project μου κάποια crystal reports που στο build action τα έχω ορίσει ως content και όχι built-in για να μπορώ να τα φορτώνω δυναμικά. Όταν κάνω build παίζει κανονικά, όμως όταν το κάνω publish σε ένα φάκελο, δεν τα αντιγράφει. Ξέρει κανείς τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση;

Panos
  •  31-08-2007, 18:50 34641 σε απάντηση της 34639

Απ: Γιατί στο publish δεν αντιγράφει τα Reports?

Συνημμένα: Capture.JPG

Φαντάζομαι ότι μιλάς για clickonce publish. Αν ναι, πάνε στα properties του Project, στο Publish tab, κάνε κλικ στο 'Application Files...', βρες στο report σου και δώσε τιμή Include στο Publish Status.

Dimitris Papadimitriou
    Software Development Professional
    dotNETZone.gr News

Οι απαντήσεις παρέχονται για συγκεκριμένες ερωτήσεις και χωρίς καμιά εγγύηση. Διαβάστε επίσης τους όρους χρήσης.
  •  03-09-2007, 16:37 34676 σε απάντηση της 34641

Στο application files όμως δεν τα έχει.. Ακόμα κι αν πατήσω Show All Files απλά εμφανίζει τα .pdb και .xml που είναι excluded.
    Ίσως φταίει και το ότι τα Reports ανήκουν σε άλλο project του solution (dll) και βρίσκονται σε φάκελο (Reports) και όχι στον ίδιο φάκελο με το .exe

Panos
  •  03-09-2007, 16:48 34677 σε απάντηση της 34676

Ναι, αυτό φταίει.

Μετέφερέ τα το βασικό project ή βάλε reference από το βασικό project σε αυτό που έχει τα reports. Ίσως έτσι εμφανιστούν στη λίστα.

Μπορείς βέβαια να τα ενσωματώσεις και στο assembly έτσι ώστε να μην είναι καθόλου στο δίσκο σαν ξεχωριστά αρχεία. Αν θες βοήθεια σε αυτό, το λες. Και πάλι όμως θα τα ενσωματώσεις στο βασικό project ή θα βάλεις το reference.

Dimitris Papadimitriou
    Software Development Professional
    dotNETZone.gr News

Οι απαντήσεις παρέχονται για συγκεκριμένες ερωτήσεις και χωρίς καμιά εγγύηση. Διαβάστε επίσης τους όρους χρήσης.
  •  10-09-2007, 11:59 34899 σε απάντηση της 34677

Το περίεργο είναι ότι υπάρχει το reference στο project του exe.. Μάλλον θα αναγκαστώ να τα ενσωματώσω, πράγμα που ήθελα να αποφύγω.

Panos
  •  01-10-2007, 01:30 35685 σε απάντηση της 34899

Παιδια έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα! Θέλω τα reports μου να φορτώνονται δυναμικά. Με την διαφοά ότι εγώ θέλω να παίζουν local σε ένα υπολογιστή. Τι ακριβώς πρέπει να κάνω; Μπορεί κανείς να βοηθήσει;

(Έχω κάνει και ένα αντίστοιχο post με περισσότερες λεπτομέριες http://www.dotnetzone.gr/cs/forums/thread/35630.aspx)

Ευχαριστώ πολύ 

Keep programming.....
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems