Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Ποιές εφαρμογές Bug Tracking χρησιμοποιείτε;

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò cap. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος Mitsaras στις 08-11-2007, 20:26. Υπάρχουν 4 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  19-07-2006, 12:45 14946

Ποιές εφαρμογές Bug Tracking χρησιμοποιείτε;

Αν και το θέμα της δημοσίευσης ήταν η συζήτηση για τη χρήση του bug tracking software και όχι για αυτό καθαυτό το bug tracking software, θεωρώ οτι γίνεται ενδιαφέρουσα με την παράθεση των προϊόντων. Μεχρι στιγμής έχουμε το gemini και το bugzilla που συζητώνται.

Να τολμήσω να προτείνω μια formal σύγκριση προϊόντων bug/issue tracking (με πίνακες χαρακτηριστικών κλπ; ) αν έχετε διάθεση, θα πρότεινα να βγουν πρώτα τα χαρακτηριστικά προς σύγκριση (στειλτε τα μου σε pm) και μετά να συμπληρώσουμε τι υποστηρίζει το καθε λογισμικό και να δημοσιεύσουμε ένα συγκριτικό άρθρο. Τι λέτε; Θα μπορούσαμε να ξεκινήσουμε με gemini και bugzilla μόνο, ή να βάλουμε και άλλα στο παιχνίδι.

Σωτήρης Φιλιππίδης

DotSee Web Services

View Sotiris Filippidis's profile on LinkedIn

DotNetNuke them!
  •  09-10-2007, 13:31 36018 σε απάντηση της 14946

Απ: Συμβουλές: Χρησιμοποιείτε κάποια εφαρμογή Bug Tracking;

Επιστρέφω σε αυτό το θέμα μετά από πολύυυυ καιρό για να θυμίσω αυτό που έγραφα παραπάνω ^^^. Any takers?

Σωτήρης Φιλιππίδης

DotSee Web Services

DotNetNuke them!
  •  20-10-2007, 18:56 36428 σε απάντηση της 36018

Απ: Συμβουλές: Χρησιμοποιείτε κάποια εφαρμογή Bug Tracking;

Παναγιώτη, το split που έκανες δέν πήρε ολο το thread παρά μονο δύο μηνύματα :)

Σωτήρης Φιλιππίδης

DotSee Web Services

DotNetNuke them!
  •  08-11-2007, 18:54 37110 σε απάντηση της 14946

Απ: Ποιές εφαρμογές Bug Tracking χρησιμοποιείτε;

Προσωπικά χρησιμοποιώ το Trac, το οποίο πέρα απο το bug tracking και task management (μαζί τα έχει αυτά βασικά), προσφέρει ένα πλήρες wiki και είναι πολύ καλό front-end στο Subversion που επίσης χρησιμοποιώ για version control, ενώ έχει ένα πολύ όμορφο plugin σύστημα που μου επιτρέπει να βάλω διάφορα βολικά plugins (πχ έχω βάλει plugin για authentication, downloads, κλπ). Στα θετικά για εμένα είναι οτι είναι γραμμένο σε python και sqlite άρα τρέχει στον υπερlame VPS με τα 64mb που έχω (και που δεν μπορώ να βάλω PHP και MySQL λόγω έλλειψης μνήμης...).

Ένα άλλο (σκέτο) bug tracking σύστημα που μου αρέσει πολύ είναι το Mantis, το οποίο θεωρώ ότι πιο απλό (το Trac έρχεται δεύτερο, αλλά τελικά το προτίμησα λόγω wiki και svn integration) έχω δει σε bug tracking :-).

~bs~
  •  08-11-2007, 20:26 37120 σε απάντηση της 37110

Απ: Ποιές εφαρμογές Bug Tracking χρησιμοποιείτε;

Χμ στην προηγούμενη δουλειά μου για μεγάλο διάστημα τα πράγματα δούλευαν χωρίς bug tracking (ή για να το θέσω καλύτερα, το word είχε αυτόν τον ρόλο, με ένα .doc αρχείο όπου σημειώναμε τις αλλαγές). Μη ρωτάτε τι και πώς, απλώς τελικά απηύδησα μια μέρα και επέβαλλα να κάνουμε μια έρευνα για να καταλήξουμε σε κάποιο bug tracking σύστημα. Τελικά, καταλήξαμε στο gemini. Είναι αρκετά ικανοποιητικό και απλό στη χρήση, και το χρησιμοποιούσαμε κυρίως για εσωτερική χρήση. Ένας κύριος λόγος ήταν το δωρεάν complimentary license (μήπως μαντεύετε το γιατί);

Πλέον, για τη δική μου εταιρεία (η οποία είναι στο ξεκίνημά της) σκέφτομαι να επενδύσω στο FogBugz. Μια και (αρχικά) αναμένεται να έχει 2-3 χρήστες, μιλάμε για ένα κόστος 300-450€, που το θεωρώ ικανοποιητικό. Συν τοις άλλοις από τις δοκιμές που έκανα καθώς και παρακολουθώντας την πορεία του μέσα από το blog του J.S, μου φαίνεται ως μία πολύ ολοκληρωμένη και ποιοτική λύση.

Μην αφήνετε τα media να σας "ταΐζουν"!
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems