Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Δημιουργία dll αρχείου.

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò Αλέξανδρος Δημητρίου. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος KelMan στις 19-12-2007, 10:27. Υπάρχουν 3 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  19-12-2007, 09:16 38485

Δημιουργία dll αρχείου.

Καλημέρα σας παιδιά ,

Έχω φτιάξει μια κλάση και αυτό που θέλω είναι να τη μετατρέψω σε dll αρχείο.Ξέρετε πως μπορώ να κάνω τη μετατροπή από vb σε dll?

Αυτοί που ζουν γενναίοι είναι ενάρετοι,κάνουν ένδοξες πράξεις και πέθαινουν αιώνια ξακουστοί....
    Μ.Αλέξανδρος...IV Crusade...
  •  19-12-2007, 09:37 38486 σε απάντηση της 38485

Απ: Δημιουργία dll αρχείου.

Καλημέρα,

Νομίζω πως αν κάνεις debug στο δημιουργεί μέσα στο φάκελο bin\debug ή debug\bin (δε θυμάμαι) μέσα στο φάκελο του solution σου...

eft...
  •  19-12-2007, 10:23 38487 σε απάντηση της 38485

Τον κώδικα τον έχεις γράψει μέσα σε κάποια έκδοση του Visual Studio; Αν ναι, το είδος του αρχείου που παράγεται από το compile εξαρτάται από το είδος project που έχεις επιλέξει.

George J.

George J. Capnias: Χειροπρακτικός Υπολογιστών, Ύψιστος Γκουράρχης της Κουμπουτερολογίας
    w: capnias.org, t: @gcapnias, l: gr.linkedin.com/in/gcapnias
    dotNETZone.gr News
  •  19-12-2007, 10:27 38488 σε απάντηση της 38486

Θα πρέπει αυτήν την κλάση να τη βάλεις σε ένα νέο Class Library project. Το output από το compilation ενός Class Library project είναι DLL. Κατόπιν ή κάνεις reference αυτό το DLL από το κύριο project σου ή βάζεις τα δύο projects μαζί σε ένα solution και κάνεις reference το Class Library project μέσα από το κύριο project.

Vir prudens non contra ventum mingit
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems