Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

RE: Λίγα λόγια για το νέο forum

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò Χρήστος Γεωργακόπουλος. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος George J. Capnias στις 25-07-2005, 15:29. Υπάρχουν 1 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  24-07-2005, 23:31 3784

RE: Λίγα λόγια για το νέο forum

gcapnias wrote:

Γιατί όχι μια άλλη μηχανή forum; O σκοπός του forum είναι να βοηθήσει τους προγραμματιστές που ασχολούνται κατά βάση με τις τεχνολογίες  της Microsoft. Άρα, θα πρέπει να δείξουμε την εμπιστοσύνη μας προς αυτές τις τεχνολογίες. Συνεπώς, δεν θα ήταν και πολύ έξυπνο εκ μέρους μας να «τρέξουμε» κάποια μη Microsoft μηχανή, έτσι δεν είναι;

Εγώ πάντως έχω μείνει με την εντύπωση ότι ο CS είναι αρκετά ανώριμο προϊόν το οποίο η Microsoft μάλλον έχει βιαστεί πολύ να το υιοθετήσει μην έχοντας καλύτερη εναλλακτική. Σίγουρα αν πάρεις το source και του αλλάξεις τα φώτα κάτι γίνεται, αλλά η out of the box λύση έχει πολλά προβλήματα.

Ένα πολύ σημαντικό θέμα επίσης, είναι τι γίνεται με τις τροποποιήσεις που έχει κάνει ο Γιώργος στην τρέχουσα έκδοση όταν θα βγεί μια νέα version του C.S.... Και by the way, μήπως αυτός ο κώδικας θα έπρεπε να ήταν σε κάνα sourceforge για να μπορούν να το συνεχίσουν άλλοι αν κάποια στιγμή ο Γιώργος δεν έχει χρόνο;

PS. George, δεν ανοίγεις το δικό σου post να μεταφερθεί και αυτό από κάτω να γίνει κουβέντα;

Χρήστος Γεωργακόπουλος
  •  25-07-2005, 15:29 3799 σε απάντηση της 3784

Απ:RE: Λίγα λόγια για το νέο forum

cgeo wrote:
    Εγώ πάντως έχω μείνει με την εντύπωση ότι ο CS είναι αρκετά ανώριμο προϊόν το οποίο η Microsoft μάλλον έχει βιαστεί πολύ να το υιοθετήσει μην έχοντας καλύτερη εναλλακτική. Σίγουρα αν πάρεις το source και του αλλάξεις τα φώτα κάτι γίνεται, αλλά η out of the box λύση έχει πολλά προβλήματα.

Μην ξεχνάς ότι μόλις έκλεισε ένα χρόνο ύπαρξης, και σε σύγκριση με άλλα μεγάλα forum που υπάρχουν, δεν έχει το fine tuning που προέρχεται με την χρήση του προϊόντος για μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά είναι η μοναδική μηχανή που έχει σχεδιαστεί για windows, μαζί με το dotNetNuke, ώστε να κάνουν πλήρη χρήση της πλατφόρμας.

cgeo wrote:
    Ένα πολύ σημαντικό θέμα επίσης, είναι τι γίνεται με τις τροποποιήσεις που έχει κάνει ο Γιώργος στην τρέχουσα έκδοση όταν θα βγεί μια νέα version του C.S.... Και by the way, μήπως αυτός ο κώδικας θα έπρεπε να ήταν σε κάνα sourceforge για να μπορούν να το συνεχίσουν άλλοι αν κάποια στιγμή ο Γιώργος δεν έχει χρόνο;

Οι τροποποιήσεις που έχω κάνει, έχουν φέρει το προϊόν πιο κοντά στην επόμενη έκδοση που θα βγάλει η Telligent. Έτσι όπως πηγαίνουν τα πράγματα δεν νομίζω ότι θα αλλάξουμε έκδοση να πάμε στην 1.2, μιας και πιο πολύ θα φτιάξουν αυτά που δεν έχουν φτιάξει μέχρι τώρα. Προσωπικά, και την ομάδα του CS, και την ομάδα του dotNetNuke, πιστεύω τους ενδιαφέρει να ξανασχεδιαστούν τα προϊόντα από την αρχή και να βγούν με Web parts και σε .NET Framework 2.0, παρά να βελτιώσουν και άλλο τις υπάρχουσες εκδόσεις τους.

Όταν δεν έχω χρόνο, θα το μάθετε, και ευχαρίστως θα σας δώσω και τον κώδικα. Έπρεπε να σας έχω από μια μεριά να με βλέπατε όταν έσκασε το Virtual PC καθώς πέρασε τα 8GB σε μέγεθος ο δίσκος του, το βράδυ που βγήκε η τελική έκδοση και έχασα όλο τον κώδικα που είχα φτιάξει στην RC3. Έφαγα ένα Σαββατοκύριακο τότε να τον ξαναγράψω, και μόλις τελίωσα και έκανα και ένα safe keeping του κώδικα, ξανα-έσκασε το Virtual PC και ξανα-χάθηκαν όλα! Και από τότε πέταξα τα Virtual Server Beta 1 Virtual Machine Additions και σταμάτησαν να συμβαίνουν απρόοπτα.

cgeo wrote:
    PS. George, δεν ανοίγεις το δικό σου post να μεταφερθεί και αυτό από κάτω να γίνει κουβέντα;

Το post έχει κλειδωθεί με σκοπό να γίνει οδηγίες χρήσης του forum και όχι για κάποιο άλλο σκοπό. Μπορεί να γίνει ότι συζήτηση θέλετε σε αυτό το thread.

George J.

George J. Capnias: Χειροπρακτικός Υπολογιστών, Ύψιστος Γκουράρχης της Κουμπουτερολογίας
    w: capnias.org, t: @gcapnias, l: gr.linkedin.com/in/gcapnias
    dotNETZone.gr News
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems