Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

QCon London - Ο Γρεκός στη Λούντρα ...

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò anjelinio. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος anjelinio στις 14-03-2008, 14:59. Υπάρχουν 1 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  11-03-2008, 12:47 40804

QCon London - Ο Γρεκός στη Λούντρα ...

Παρακολουθώ αυτή τη στιγμή, το QCon London, ένα conference παρακλάδι του JAOO που ίσως είδατε στο channel 9 πριν μερικούς μήνες.

Χτες είχα ολοήμερο Domain Specific Langages με M.Fowler & Neal Ford, σήμερα distributed systems σε .NET nServiceBus.

.. κι έχω να πώ το εξής ... με εντυπώσιάζει όχι τόσο το επίπεδο του conference - τύφλα να'χει το TechEd -, όχι τόσο το ότι οι Java-δες την έχουν γαμάτα με δυναμικές γλώσσες όπως η Groovy, JRuby κτλ. κτλ. αλλά κυρίως ότι έχω δίπλα μου 2 ΕΙΚΟΣΑΧΡΟΝΑ παιδιά, τα οποία έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν αυτό το conference !!!

Πραγματικά, είμαστε η επαρχία της Ευρώπης όσον αφορά τις δυνατότητες για εκπαίδευση. Τόσο απο άποψη νοοτροπίας, όσο και απο άποψη κόστους γιατί μας πληρώνουν φραγκοδίφραγκα ...

Κρίμα ρε παιδιά, κρίμα ...

Angel
    O:]
  •  14-03-2008, 14:59 40853 σε απάντηση της 40804

Απ: QCon London - Ο Γρεκός στη Λούντρα ...

Κάθομαι στο great hall, απέναντι απο το παλάτι, σε πολυθρόνα φάτσα στη τζαμαρία, με τα πόδια απλωμένα στο περβάζι.
    Μόλις έφαγα roast pork με gravy, πολύ νόστιμο, και πίνω καφέ.
    Έχει τρελό ήλιο για Λονδίνο, ο οποίος με χτυπάει στα μάτια. Μέσα απο τη διπλή τζαμαρία, θα πίστευες ότι θα μαυρίσω κιόλας.
    Πρίν παρακολούθησα Simon Peyton Jones για Haskell, και έπεται Erlang, F#, Scala και TFS ...

Σας λέω μάγκες ... αυτή τη στιγμή είμαι ο πιο ευτυχισμένος developer στο Λονδίνο ... και μπορώ να βρίσω με αντίκρυσμα, γιατί δε μπορώ να καπνίσω εδώ μέσα.

Καλό μας απόγευμα παιδιά ... QCon & JAOO όλοι next year.

Angel
    O:]
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems