Αγαπητέ Παναγιώτη σε παρακολουθώ πολύ καιρο στο φόρουμ και με έχεις βοηθήσει ουκ ολίγες φορές μα πραγματικά πιστεψέ με είναι η πρώτη φορά που κάνεις λάθος...Ακριβώς ίδιος κώδικας σε δύο εφαρμογές τρέχει σε αυτήν όχι. Έχω τρελλαθεί. Η form1 όταν γίνεται fire το event formclosed() της form2 είναι ήδη ανοιχτή.Έχω δύο εφαρμογές στις οποίες κάνω το εξής:
Έχω ένα datagridview με τα δεδομένα ενός πίνακα της βάσης μου που στο formload της φόρμας τραβά τα δεδομένα. Στην ίδια φόρμα έχω ένα button το οποίο με το Form2.Showdialog() μου ανοίγει τη δευτερη φόρμα χωρίς να κλείνει τη πρώτη.Στη δευτερη φόρμα εισάγω δεδομένα στον πίνακα με textboxes και πατώντας κλείσιμο αυτό αποθηκέυεται.Επειδή όμως τα δεδομένα δεν φαίνονται στην πρώτη φόρμα μου στο formClosed της δευτερης φόρμας καλώ το formload της πρώτης ώστε να ξαναγεμίσει το datagridview με τα νέα στοιχεία...δουλέυει άψογα....
Σε αυτήν την εφαρμογή ΟΧΙ.
Η μόνη διαφορά αλλά άσχετη τελείως θαρρώ είναι οτι αυτήν τη φτιάχνω σε Win Vista....
Αυτοί που ζουν γενναίοι είναι ενάρετοι,κάνουν ένδοξες πράξεις και πέθαινουν αιώνια ξακουστοί....
Μ.Αλέξανδρος...IV Crusade...