Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Δημιουργία datafile

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò vmakrin. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος KelMan στις 24-06-2009, 11:27. Υπάρχουν 3 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  20-06-2009, 11:19 51881

Δημιουργία datafile

καλημέρα σε όλους,

Ευχαριστώ για την βοήθεια σε προηγούμενο θέμα, όλα πήγαν πολύ καλα με την μεταφορά της βάσης,

Ενα ακόμα θέμα,

πώς μπορώ να ξέρω πότε δεν υπάρχει χώρος στην βάση και πρέπει να δημιουργηθεί νέο datafile;

ευχαριστώ
  •  20-06-2009, 12:35 51882 σε απάντηση της 51881

Απ: Δημιουργία datafile

Κάντο λίγο πιο ξεκάθαρο το θέμα και δώσε μας λίγες παραπάνω πληροφορίες. Εάν είσαι σε Express έκδοση του SQL Server τότε το όριο είναι 4GB. Εάν για κάποιο λόγο σου χρειάζονται παραπάνω τότε καλύτερα να αρχίσεις να αναρωτιέσαι ότι μάλλον θα πρέπει να αγοραστεί μια Standard edition ώστε να καλύπτει τις ανάγκες σου καλύτερα. Θα μπορούσες βέβαια να ελέγξεις το μέγεθος χρησιμοποιώντας τα SMO.
    Παναγιώτης Κεφαλίδης

"Για να επιτύχεις, θα πρέπει το πάθος σου για την επιτυχία να είναι μεγαλύτερο απο τον φόβο σου για την αποτυχία"

Οι απαντήσεις παρέχονται για συγκεκριμένες ερωτήσεις και χωρίς καμιά εγγύηση. Παρακαλώ διαβάστε τους όρους χρήσης.
  •  24-06-2009, 09:43 51968 σε απάντηση της 51882

είμαι σε sql 2000 και όταν τρέχουν κάποια jobs μερικές φορές η βάση μένει από χώρο, γίνεται rollback όλο το transaction, δημιουργώ νέο datafile και "ρίχνω" ξανά το job.
    Θέλω λοιπόν να ξέρω πότε δεν υπάρχει χώρος και πρέπει να δημιουργηθεί νέο datafile (να αποφύγω δηλαδή το "σκάσιμο" του job, το rollback και ο,τι άλλο)

Ευχαριστώ
  •  24-06-2009, 11:27 51970 σε απάντηση της 51968

Μπορείς να ρυθμίσεις το data file και log file να επεκτείνονται αυτόματα. Μπορείς να το κάνεις εύκολα μέσα από τον Enterprise Manager.

Vir prudens non contra ventum mingit
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems